fbpx
Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook vrouwelijke masseurs in dienst?

Jazeker! Sinds december 2022 is Genesis Figuereo Alcantara bij ons in dienst die massages geeft op de zaterdag. En sinds april 2023 werkt Anne-Claire Koot bij ons, die op verschillende dagen beschikbaar is. Ze zijn te boeken via de boekingspagina.

Heeft Massage voor U ook een vestiging?

Jazeker! Sinds 1 september 2020 zijn wij gevestigd aan de Frambozenweg 39 in Leiden. Kijk op de contactpagina voor de tijden en de routebeschrijving.

Hoe maak ik een afspraak bij Massage voor U?

U kunt contact met mij opnemen via de pagina ‘Contact‘. U kunt mij ook bellen op 06-24120264. Gezien de aard van mijn werk kan het zijn dat ik niet opneem, u kunt dan inspreken of een SMS of WhatsApp sturen. Ook kunt u rechtstreeks online boeken via de pagina Boek Nu.

Ik heb nog nooit een massage gehad, is dat een probleem?

Dit is natuurlijk geen probleem. Wel kunt u het idee van een massage wat spannend vinden. Als u wilt kunt u contact met mij opnemen, dat ik u vertel hoe een massage in zijn werk gaat en wat er bij komt kijken. Ook kunt u kiezen voor een korte massage, of bijvoorbeeld een stoelmassage. Deze is laagdrempeliger omdat u deze gewoon gekleed kunt ondergaan en ook veel korter duurt. Mocht u de smaak te pakken krijgen dan kunnen we altijd een vervolgafspraak maken.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Nee, de massage wordt direct na afloop contant afgerekend.

Moet ik bloot zijn voor een massage?

Het is aan u! De meeste massages worden gegeven op de blote huid, maar het is niet nodig om u helemaal te ontkleden, tot het ondergoed is voldoende. Het respecteren van uw grenzen is een zeer belangrijk aspect van een massage. Vindt u dit te hoogdrempelig, dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een stoelmassage, waar dit niet nodig is. Heeft u juist de voorkeur om naakt de massage te ondergaan, dan kan dit natuurlijk ook. Sommige mensen vinden het juist fijn om naakt op de tafel te liggen en voelen zich zo ontvankelijker en prettiger. Veel masseurs zijn hier een beetje voorzichtig in, omdat er soms mensen met bijbedoelingen op onze diensten af komen. Maar heeft u deze niet, dan mag u gerust alles uittrekken.

Voor sommige massages, zoals bijvoorbeeld de Lomi Lomi massage wordt er veel op de heupen en met veel olie gemasseerd. Het is dan meestal niet handig boxers of al te grote slips aan te trekken.

Moet ik me douchen voor een massage?

Voor ons is het niet heel belangrijk. Heb je héél hard gewerkt of gesport en flink gezweet, dan is het voor jou en ons prettig als je je eerst even doucht. We laten het oordeel aan jou zelf over.

Wanneer is een massage niet mogelijk?

Bijna iedereen kan baat hebben bij een massage, maar Massage voor U verleent geen medische behandelingen. Bij medische klachten dient u met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Massage voor U kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen.

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beinvloeden dan is het belangrijk dit door te geven. Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat melden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. uw eigen gezondheid.

Voor massages kunnen contra-indicaties gelden: dit zijn redenen waarom iemand niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden tenzij er toestemming is van de behandelde arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw arts of specialist. Om er zeker van te zijn dat u geheel/gedeeltelijk gemasseerd mag worden zal, vooraf aan elke massage, een korte intake afgenomen worden. Belangrijk om te weten: indien de masseur niet volledig of verkeerd ingelicht wordt, kan hij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en of letsel ten gevolge van een uitgevoerde massage.

Absolute redenen om niet te masseren zijn: hernia (raadpleeg in dit geval altijd eerst uw arts/specialist), koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaatziekten zoals trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingremmers, extreme vermoeidheid en uitputting. Er bestaan ook relatieve contra-indicaties zoals open wonden, ontstekingen, plaatselijke fracturen of spataderen. U kunt dan wel gemasseerd worden, maar niet op deze plekken.

Wat als ik verhinderd ben?

U kunt tot 24 uur van tevoren de massage afzeggen of verplaatsen. Is het korter dan 24 uur van tevoren, dan wordt de massage in rekening gebracht.

Wat moet ik meenemen naar een massage?

Bij ons hoef je niets mee te nemen. Er zijn massagepraktijken waar je je eigen handdoeken moet meenemen, maar die hebben wij gewoon schoon en gewassen klaar liggen.

Welke massage is geschikt voor mij?

Wij bieden heel veel verschillende massages en het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Kijk op de keuzepagina voor een keuzehulp, of bel gewoon met 06-24120264 om uw wensen te bespreken.

Worden er ook erotische massages gegeven?

Nee, die geven wij niet. U kunt voor erotische massages terecht bij salons die hierin gespecialiseerd zijn. Heren kunnen bijvoorbeeld terecht bij Salon Leiden. Erotische massage voor dames vindt u hier.

 

Call Now ButtonBoek direct online