Pijnreducerende massage bij chronische pijn

Kent u dat? U heeft niet op een specifieke plek pijn, maar over uw hele lichaam. De pijn en de oorzaak van de pijn zijn niet precies aan te wijzen. Maar de pijn gaat wel dag en nacht door en dat is doodvermoeiend. Of u heeft wel pijn op specifieke plaatsen, maar deze trekt niet weg. Doordat u dag in dag uit te maken heeft met pijn moet u uw leven aanpassen, en het trekt een zware wissel op uw werk, vriendschappen en familiebanden. Chronische pijn, of het nou afkomstig is van aandoeningen als reuma of fibromyalgie of andere oorzaken, beïnvloedt je leven in alle aspecten. Het is bijna onmogelijk om er even afstand van te doen.

Pijnreducerende massage

Met een pijnreducerende massage kunt u die pijn wél even op afstand zetten. Het effect van deze massage laat zich makkelijker ervaren dan omschrijven. Door rustige en subtiele technieken, zoals holistisch pulseren, tragering en wrijvingen zonder olie, wordt een overweldigende ontspanning bereikt die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleert en versterkt. U laadt letterlijk uw lichaam weer op en wordt even uit de dagelijkse pijnervaring gehaald.

Reuma of fibromyalgie

De massage tegen chronische pijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met pijnlijke spieren en/of gewrichten zoals reuma of fybromyalgie, maar is ook geschikt voor mensen met emotionele pijn. Hoewel pijn en klachten zeker verminderen tijdens en na de behandeling, is dat niet het doel van deze massage. De massage brengt het lichaam in een zeer diepgaande ontspanningstoestand en beïnvloedt daarmee de helende werking van het zenuwstelsel. Het doeltreffende effect van deze pijnreducerende massage is daardoor verrassend en ongelofelijk prettig.

Voor deze massage is het belangrijk dat het hele lichaam wordt behandeld, een behandeling duurt daardoor 60 of 90 minuten. De technieken kunnen ook worden gecombineerd met een klassieke- of ontspanningsmassage.

Neem voor vragen vooral contact met ons op.

Hieronder kunt u een massage boeken.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin