Meteen naar de inhoud

Nek- en schoudermassage

Wie kent het niet? U werkt of zit vaak in een verkrampte houding, bijvoorbeeld op kantoor, in de auto of in de trein en alle stress en drukte gaat in uw nek en schouders zitten. Door de stijve en verkrampte spieren daar kunt u uw nek minder goed bewegen, waardoor u nog meer gebogen gaat lopen en zitten. Bovendien trekt al die spanning naar uw schedelbasis en veroorzaakt vaak hoofdpijn of extra ongemak.

DSC_0477 kopie 2De oplossing?

Boek bij mij een nek- en schoudermassage! Ik ken de spieren in uw nek-, schouders en rug maar al te goed en weet precies hoe ik daarmee om moet gaan. U kunt zelf kiezen voor een massage in mijn massagestoel of op mijn massagetafel en ik behandel u 30, 45 of 60 minuten lang op alle pijnpunten. U raakt gegarandeerd meer ontspannen en losser in de genoemde gebieden. Bovendien kom ik gewoon bij u langs, zowel thuis als op de zaak. Of als u dat liever wilt, bent u ook van harte welkom in één van mijn praktijkruimtes, aan u de keuze!

Boek direct!

Vul hieronder de door u gewenste dagen en tijdstippen in, en ik kom u zo snel mogelijk afhelpen van die nare klachten in uw nek en schouders.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now Button