Lomi Lomi Massage

Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt en wordt gegeven vanuit de intentie van het woord Aloha. Aloha betekent zoveel als vrede, rust, vergeving, verbondenheid en genade. Een Lomi Lomi massage bestaat uit vloeiende en voortdurende bewegingen met de handen en het zachte deel van de onderarmen en brengt de gemasseerde in een soort uiterst ontspannen trance. Een Lomi Lomi massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten, herstelt uw vitaliteit, activeert het lymfesysteem en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

Een Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met veel olie over het gehele lichaam, waarbij ook de buik, de heupen en het hoofd worden behandeld. De gebruikte technieken weerspiegelen ook wel de vier elementen, stromende bewegingen als kabbelend of golvend water, stevige spierbehandelingen vanuit de aarde of rotsen, vlugge wrijvingen zorgen voor vuur en het element lucht komt voort uit de mentale rust en verbinding die de massage kenmerkt.

Na een massage volgt een weldadige rust, waarin de energie weer volop door het lichaam kan stromen.

Boek hieronder een Lomi Lomi massage en verbaas u over het ongelofelijk weldadige effect van deze traditionele massage uit Hawaii. Aloha!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin