fbpx
Ga naar de inhoud

Zwangerschapsmassage

Ben je in verwachting? Het is prachtig om een nieuw leven te mogen dragen. maar zwangerschap kan gepaard gaan met het nodige ongemak. Je lichaam verandert, wordt zwaarder en krijgt een nieuwe balans. Daar kan best wat spierspanning en ongemak bij komen kijken en een massage is dan zeer welkom! Wij helpen je daar graag mee.

Een zwangerschapsmassage richt zich voor een belangrijk deel op juist die plekken waar je meer last van hebt als je in verwachting bent. Maar ook de rest van het lichaam wordt niet vergeten. En uiteraard houden we rekening met alles dat bij zwangerschap komt kijken. Zo snappen we het bijvoorbeeld helemaal als je een (paar) keer extra naar de wc moet 😉.

Zwangerschapsmassage op je buik

In onze praktijk staat een tafel die geschikt is voor moeders in verwachting. Met een uitsparing voor borst en buik, kun je (eindelijk weer eens!) op je buik liggen. Voor de massage is dit heel gunstig, want het stelt ons in staat goede aandacht te geven aan je schouders en onderrug. Je hoeft niet in zijligging en wij kunnen die vervelende klachten goed verhelpen.

Zwangerschapsmassage met een waterkussen

Wil je tóch liever anders liggen, dan hebben wij een Hydromed warmwaterkussen. Dit is een platte zak die gevuld met warm water op de massagetafel ligt. Je kan hier op je rug op liggen en je wordt gemasseerd door met veel olie ónder je lichaam mer de handen en armen te gaan. Hierdoor kunnen je rug, schouders en onderrug heel prettig en grondig worden gemasseerd. Uiteraard masseren we ook de benen en armen als dit voor jou prettig is.

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten? Neem dan contact op via Contact. Wil je direct boeken? Vul dan in onderstaande module je gewenste datum en duur van de massage in.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online