fbpx
Ga naar de inhoud

Stoelmassage

Hoe zou het zijn om in een behandeling van nog geen 20 minuten een sterke vermindering te ervaren van nek- en rugklachten? Met een stoelmassage kan dit! In een speciaal voor massages ontwikkelde stoel neem je heerlijk plaats en behandelt de masseur de gebieden die vooral bij bureauwerk zo onder spanning komen te staan: de nek, de rug en de armen. Een stoelmassage kan gegeven worden zonder de kleren uit te trekken. Er wordt niet met olie gewerkt, dus na de massage kan men gelijk weer verder. Niet voor niets zijn er veel werkgevers die voor hun medewerkers een stoelmassage beschikbaar stellen. Even 20 minuten weg van het bureau en je keert verkwikt en ontspannen weer terug met hernieuwde zin in de dag.

Een kort moment voor jezelf

Laat u niet verwarren door de korte duur van de stoelmassage. De behandeling is speciaal ontwikkeld om u in die tijd tot volledige ontspanning te brengen. Veel mensen zijn verbaasd hoe diep zij zijn weggezonken in het moment. Ze beseffen pas aan het einde welke ontspanning zij hebben ervaren en hoe herboren ze zich voelen. Een stoelmassage is met recht een moment voor jezelf. Je kan wegzinken, de massage ondergaan en keert als een nieuw persoon terug in de werkelijkheid.

Boek nu een stoelmassage

Boek hieronder een stoelmassage van 20 minuten. Wilt u meer personen laten masseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online