fbpx
Ga naar de inhoud

Ontspanningsmassage

Wie kent het niet? Je werkt hard en/of veel, hebt thuis nog het huishouden of de kinderen en wil ook nog wat aan hobby’s of vrijwilligerswerk doen. Hierdoor staat je hoofd eigenlijk altijd ‘aan’ en áls je een keer tijd hebt om thuis op de bank te zitten is je lijf moe en je hoofd nog steeds vol. Écht tot ontspanning kom je niet, want in plaats van rust te zoeken, stimuleer je je brein met Netflix of een avondje Facebooken. Je zou eigenlijk je hoofd even helemaal stil moeten zetten, maar dat is moeilijk. Een ontspanningsmassage is de ideale manier daarvoor.

Ontspanningsmassage: rust voor lichaam en geest.

Het lijkt vreemd, je hoofd stil te zetten door je lijf te ontspannen, maar dat is het zeker niet. Je lichaam en je geest zijn in voortdurende samenwerking. Alles wat je geest doormaakt, sla je op in je lichaam. Stress zorgt voor gespannen schouders, spanning in de onderrug, stijve spieren, een oppervlakkige ademhaling, een hogere bloeddruk of hartslag. Breng het lichaam tot rust en je hoofd volgt vanzelf!

Een ontspanningsmassage is een massage die, de naam zegt het al, zorgt voor een totale ontspanning voor lichaam en geest. In een rustige opbouw worden alle delen van het lichaam gemasseerd met verschillende technieken.  Deze hebben als doel om uw hele wezen die welverdiende rust te geven. Een massage zorgt voor een betere doorbloeding en lossere spieren en bindweefsel. Daarnaast maakt massage spanning en opgehoopte afvalstoffen los in het lichaam. Maar doordat het hele lichaam de aandacht krijgt die het verdient, komt u in een heerlijke staat van totale ontspanning.

Een schepje rust erboven op?

Een ontspanningsmassage is al een fantastische manier om tot rust te komen, maar dat is nog niet alles! Wij maken veel gebruik van verschillende technieken die u nog verder tot ontspanning brengen. Door bijvoorbeeld uw lichaam op verschillende plekken tegelijk te masseren, kunnen uw hersenen de bewegingen niet meer volgen en raken op deze manier in een soort van trance. Ook is het mogelijk om te massage te combineren met een rustgevende hypnose, zodat uw geest nog meer wegzinkt in een rustgevende roes. Ontspanningsmassages kunnen het beste worden geboekt voor 60 of 90 minuten. Korter kan wel, maar de ervaring leert dat de ontspanning dan minder diep wordt.

Neem contact op voor meer informatie.

Hieronder kunt u een ontspanningsmassage boeken.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online