fbpx
Ga naar de inhoud

Nek- en schoudermassage

Wie kent het niet? U werkt of zit vaak in een verkrampte houding, bijvoorbeeld op kantoor, in de auto of in de trein en alle stress en drukte gaat in uw nek en schouders zitten. Door de stijve en verkrampte spieren daar kunt u uw nek minder goed bewegen, waardoor u nog meer gebogen gaat lopen en zitten. Bovendien trekt al die spanning naar uw schedelbasis en veroorzaakt vaak hoofdpijn of extra ongemak. De oplossing? Een specialistische nek- en schoudermassage.

Nek- en schouderklachten

Nek- en schouderklachten behoren tot de meest voorkomende klachten bij volwassenen en vallen onder noemer CANS. CANS staat voor klachten aan nek en schouders en kent uiteenlopende vormen. Het varieert van pijn en spanning in de nek en de schouders, maar kan ook uitstralen naar het hoofd, armen of zelfs naar de onderrug. Deze klachten kunnen hoofdpijn veroorzaken, pijn in de armen, en zelfs scheurtjes of ontstekingen veroorzaken. Met een nek- en schoudermassage kunnen wij veel van deze klachten verlichten en soms zelfs oplossen.

nek- en schoudermassage, twee handen die een schouder masseren, masseur, massage

Wij helpen u waar u het nodig heeft

Boek bij ons een nek- en schoudermassage. Wij hebben jaren ervaring en een uitgebreide expertise opgebouwd voor de spieren in uw nek-, schouders en rug. We kennen deze maar al te goed en weten precies hoe we daarmee om moeten gaan. Door gebruik te maken van verschillende technieken uit de klassieke massage of de deep tissuemassage bereiken wij zelfs de lastigste plekjes. U zult merken dat u na de behandeling al veel beter uw nek kunt bewegen.

Tevredenheid gegarandeerd

Kies voor een nek- en schoudermassage van 30, 45 of 60 minuten lang en wij helpen u bij alle pijnpunten. U raakt gegarandeerd meer ontspannen en losser in de genoemde gebieden. U bent van harte welkom in onze praktijk!

Boek direct een nek- en schoudermassage!

Vul hieronder de door u gewenste dagen en tijdstippen in, en wij helpen u zo snel mogelijk af van die nare klachten in uw nek en schouders.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online