fbpx
Meteen naar de inhoud

Nek- en schoudermassage

Wie kent het niet? U werkt of zit vaak in een verkrampte houding, bijvoorbeeld op kantoor, in de auto of in de trein en alle stress en drukte gaat in uw nek en schouders zitten. Door de stijve en verkrampte spieren daar kunt u uw nek minder goed bewegen, waardoor u nog meer gebogen gaat lopen en zitten. Bovendien trekt al die spanning naar uw schedelbasis en veroorzaakt vaak hoofdpijn of extra ongemak. De oplossing?

Wij helpen u waar u het nodig heeft

Boek bij ons een nek- en schoudermassage. Wij hebben jaren ervaring en een uitgebreide expertise opgebouwd voor de spieren in uw nek-, schouders en rug. We kennen deze maar al te goed en weten precies hoe we daarmee om moeten gaan. Door gebruik te maken van verschillende technieken uit de klassieke massage of de deep tissuemassage bereiken wij zelfs de lastigste plekjes. U zult merken dat u na de behandeling al veel beter uw nek kunt bewegen.

Tevredenheid gegarandeerd

Kies voor een behandeling van 30, 45 of 60 minuten lang en wij helpen u bij alle pijnpunten. U raakt gegarandeerd meer ontspannen en losser in de genoemde gebieden. U bent van harte welkom in onze praktijk!

Boek direct!

Vul hieronder de door u gewenste dagen en tijdstippen in, en wij helpen u zo snel mogelijk af van die nare klachten in uw nek en schouders.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now Button