fbpx
Ga naar de inhoud

Lomi Lomi, een weldadige Hawaïaanse Massage

Lomi Lomi is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt en wordt gegeven vanuit de intentie van het woord Aloha. Aloha betekent zoveel als vrede, rust, vergeving, verbondenheid en genade. De massage bestaat uit vloeiende en voortdurende bewegingen met de handen en het zachte deel van de onderarmen. Deze brengen de gemasseerde in een soort uiterst ontspannen trance. Deze massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten en herstelt uw vitaliteit. Daarnaast activeert deze massage het lymfesysteem en heeft het een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

Een Lomi Lomi voeren we uit met veel olie over het gehele lichaam. Hierbij behandelen we ook de buik, de heupen en het hoofd. De gebruikte technieken weerspiegelen ook wel de vier elementen: stromende bewegingen als kabbelend of golvend water, stevige spierbehandelingen vanuit de aarde of rotsen. Vlugge wrijvingen zorgen voor vuur en het element lucht komt voort uit de mentale rust en verbinding die de massage kenmerkt. Lomi Lomi is heel fijn om naakt te ondergaan, maar als je je hier niet prettig bij voelt, is het geen verplichting.

Lomi Lomi, als met vier handen

Bij een Lomi Lomi werken we tegelijkertijd op verschillende delen van uw lichaam en met verschillende delen van de arm. Hierdoor lijkt het soms of je gemasseerd wordt door wel vier handen tegelijk. De geest kan deze aanrakingen op het lichaam niet meer volgen en droomt daardoor als vanzelf weg naar hogere sferen.

Na de massage volgt een weldadige rust, waarin de energie weer volop door het lichaam kan stromen.

Let op! We gebruiken veel olie tijdens Lomi Lomi en gebruiken daarom een speciaal onderlaken. Door dit laken is het mogelijk om ook onder het lichaam door te masseren. Het is daarom verstandig om niet je beste ondergoed aan te trekken bij deze massage of zelfs naakt op de tafel te liggen. Dit is níet verplicht, dus maak je geen zorgen als je dit niet wil. Eventueel hebben wij wegwerpstrings om aan te trekken tijdens de massage.

Boek hieronder een Lomi Lomi en verbaas u over het ongelofelijk weldadige effect van deze traditionele massage uit Hawaii. Aloha!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online