fbpx
Ga naar de inhoud

Klassieke massage

Al in de klassieke oudheid werden massages gegeven in badhuizen en aan sporters. Ook toen waren de positieve gevolgen bekend van de verschillende massagetechnieken voor stijve spieren, vastzittende lichaamsdelen of verkrampte ledematen. De Klassieke Massage is in 21e eeuw de naam voor een Zweedse, of een wat stevigere, -massage. Hierin worden met strijkingen, knedingen en druktechnieken uw spieren losgemaakt en uw lichaam tot ontspanning gebracht.

Aandacht voor u

Aandacht voor het lichaam is wat mensen menselijk maakt. Aanrakingen, massages knuffelen, een zoen bij een ontmoeting: door menselijk contact voelt men zich (weer) mens. Maar in deze tijd zijn er veel prikkels van buitenaf. Het lichaam reageert hierop met stress en spanning, klaar om te vechten of te vluchten, wat helemaal niet nodig is. Met een Klassieke Massage helpen wij u weer in balans te komen. We verhelpen uw spierspanningen daar waar dat nodig is. En brengen u ontspanning van top tot teen! Een massage kan u helpen hernieuwd kennis te maken met uw lichaam.

Terug in Balans

Bij een klassieke massage worden alle spieren van het lichaam grondig onder handen genomen met verschillende technieken. Uiteraard is een massage altijd op maat, dus heeft u last van een bepaald gebied, dan krijgt dat extra aandacht. Boekt u een massage van 60 minuten of meer, dan komt het hele lichaam aan bod. Wilt u liever een massage van 30 of 45 minuten, dan wordt er gefocust op eventuele klachten of aandachtsgebieden.

Neem contact op voor meer informatie.

Hieronder kunt u een massage boeken.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online