fbpx
Ga naar de inhoud

Hypnomassage, dieper ontspannen in een massage

Een hypnomassage is, het woord zegt het al, een combinatie van massage en hypnose. Tijdens de massage wordt u door middel van hypnotische suggestie in een lichte trance gebracht. Door middel van visualisaties brengt de masseur uw geest naar een ontspannende plek waar hij u vervolgens kan begeleiden om uw lichaam nog verder te ontspannen. Ondertussen krijgt u de massage waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Een goede massage ís al een vorm van hypnose

Wat interessant is om te weten, is dat een goede massage al een vorm van hypnose is, zelfs zonder woorden te gebruiken. Ook de bewegingen van een masseur op je rug, het wiegende ritme, de herhalende strijkingen werken zowel lichamelijk als geestelijk ontspannend. Wie heeft niet na een massage het gevoel gehad dat de tijd veel sneller ging dan hij dacht? Zodra je tijdsbesef veranderd is, ben je feitelijk in een zelfhypnose geweest. Het enige dat een hypnomassage doet is daar een woordelijke ondersteuning aan geven.

Er is veel mogelijk, maar u geeft zelf de grenzen aan

Een hypnose is niets anders dan een toestand van diepe ontspanning, waarbij u open staat voor positieve suggesties. De masseur geeft geen hypnotherapie tijdens de hypnomassage, maar alleen visualisaties en ontspanningssuggesties. U hoeft dus niet bang te zijn dat wij u, zoals u op tv wel eens hebt gezien misschien, dingen laten doen die niet bij u passen. En als u wilt, kunt u altijd aangeven te willen stoppen met de hypnose, ook tijdens de hypnose of massage. Wij gaan dan gewoon verder als tijdens een normale massage. Afhankelijk van uw klachten of behoeftes kan een hypnomassage zacht en ontspannen zijn, of stevig en diepgaand. Het is geen enkel probleem om dit van te voren aan te geven en zelfs tijdens de massage bij te stellen

Vragen, twijfels of interesse?

Neem gerust contact op als u vragen, twijfels of interesse heeft. Wij bespreken graag met u de (on)mogelijkheden van een hypnomassage. En als u het een keer wilt uitproberen, dan kunt u hieronder direct online boeken.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online