fbpx
Ga naar de inhoud

Hot Stone Massage, warm en weldadig

hot stone massage, hot stones, massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van deze hete stenen dringen diep door in de spieren. Hierdoor verlicht een hot stone massage spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor deze soort massage gebruiken we afgeronde basaltstenen. Deze steensoort is hard en ijzerhoudend, het is een vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Warmte en ontspanning met hot stones

De stenen liggen ondergedompeld in een warmwaterbad en worden gebruikt tijdens de massage om je te masseren met de warme stenen, warme olie en warme handen. Een hot stone massage wisselen wij altijd af met ‘gewone’ massagetechnieken met de handen, omdat wij daarbij diepere en meer effectieve behandeling kunnen geven van de spieren. Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning en een weldadig gevoel.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief. Het gebruik van hot stones kunnen we bij elke massage toevoegen, behalve bij stoelmassages omdat we hierbij geen olie gebruiken.

Contraindicaties

Niet iedereen kan of mag een hot stone massage ontvangen. Klik hier voor een lijst van contra-indicaties. Neem bij twijfel of vragen altijd vooraf contact met ons op.

Boek nu je hot stone massage

Kies hieronder een tijdsduur voor uw massage. De soort massage (ontspannings- of klassieke massage) kunt u bij de masseur aangeven, of in het opmerkingenveld noteren.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online