fbpx
Ga naar de inhoud

Welke massage is voor mij geschikt?

Je kent het wel: je komt in een restaurant en er staan zoveel lekkere recepten op het menu dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Ook wij bieden onderhand zoveel soorten massage aan dat het misschien moeilijk is om er één van uit te kiezen. Daar willen we graag een handje bij helpen.

Welke massage is nu het meest geschikt voor u?

Drie redenen: pijn, stress of zomaar

Heel grofweg zijn er drie redenen om een massage te willen boeken. Je hebt last van stress, van pijn of je wilt zomaar als verwennerij een massage boeken. Een combinatie daarvan is natuurlijk ook mogelijk. Hieronder zie je voor elke reden verschillende soorten massage die daarbij passen.

1. Massage bij pijn

Er zijn verschillende soorten pijn waarbij een massage nuttig kan zijn. De meest voorkomende zijn spanningspijn en inspanningspijn. Als je last hebt van je nek en schouders is dat vaak door spanning. En inspanningspijn kan ontstaan zijn door sporten, werken, klussen, etcetera. Bijvoorbeeld in de kuiten of je onderrug. Het is ook mogelijk dat je last hebt van chronische pijn, ook dan kan het heel fijn zijn om gemasseerd te worden.

Voor spanning- en inspanningspijn is een Klassieke Massage heel fijn, met stevige knedingen en drukpunten. Bij meer en ernstige klachten kunnen we dieper en intenser masseren met een Deep Tissue Massage. Beide zijn goed te vergelijken met een Sportmassage. Heb je heel specifiek pijn in nek en schouders, kies dan de Nek- en Schoudermassage voor gerichte focus op die gebieden.

2. Massage bij Stress

Stress is in onze drukke samenleving een veelvoorkomende klacht. Door drukte op het werk of in je privéleven voel je je opgejaagd, je hart klopt vaak te snel, je schouders doen pijn omdat je ze opgetrokken houdt. Hiervoor is een ontspanningsmassage ideaal, al dan niet aangevuld met hot stones. Wil je nog dieper ontspannen raken, dan is een Lomi Lomi massage perfect! Door de lange en hypnotiserende bewegingen raakt je lichaam en daardoor jouw geest in een weldadige trance en kom je echt helemaal tot rust. Heb je moeite om je geest tot rust te brengen, kies dan een Hypnomassage. Door hypnotische technieken te combineren met een ontspannende massage wordt zowel je lichaam als je geest tot een diepe ontspanning gebracht.

3. Zomaar een massage?

Waarom ook niet? Je auto, fiets, huis, alles heeft een onderhoudsbeurt nodig om er weer piekfijn uit te zien, waarom dan niet je lichaam? Een heerlijke ontspanningsmassage op zijn tijd doet wonderen voor je nachtrust en je lichamelijke en geestelijke welzijn. Een massage bevordert de spijsvertering en doet je je goed en uitgerust voelen. Gun jezelf dat momentje welverdiende onderhoud van lichaam en geest! Ook een Lomi Lomi massage is een ideale vorm van verwennerij, exotisch en weldadig.

Stoelmassage

Een speciale vermelding voor de stoelmassage. Deze massage kan zowel klachtgericht als ontspanningsgericht worden ingezet. In een speciale stoel wordt je gekleed gemasseerd in je rug, nek, schouders en armen. Doordat dit makkelijk op locatie kan, kunnen wij ook gewoon langskomen op je werk of waar je dan ook maar een massage nodig hebt. Voorbeelden: evenementen, markten, bruiloften, feesten, personeelsuitjes, etc.

Zwangerschapsmassage

Ook een speciale vermelding voor de zwangerschapsmassage voor vrouwen in verwachting. Heerlijk gemasseerd worden op onze speciale tafel met buikuitsparing is het ideal verwenmoment voor de aanstaande moeder!

Kindermassages

En tot slot nog de massages voor kinderen/jongeren (4-18jr). Ook zij voelen stress, pijn of hebben behoefte aan aanraking en het tot rust brengen van lichaam en geest. Een kindermassage kan daar uitstekend aan bijdragen.

Puur gemak

U bent van harte welkom in onze praktijkruimte voor een weldadige en/of meesterlijk effectieve massage.

Afhankelijk van uw wensen of eventuele klachten zijn er verschillende massages mogelijk. Kijk ze rustig eens door en maak uw keuze, of bel, Sms of app op 0624120264 of mail op info@massagevooru.nl als u meer wilt weten. Het is ook altijd mogelijk om combinaties te maken van massages. U kunt hierover van tevoren contact opnemen, maar ook als de massage begint. Klik op de links voor meer informatie.

Alle soorten massages nog even op een rij

Klassieke massage: een combinatie van ontspannende technieken en kneden en behandelen van gespannen spieren of spiergebieden.
Ontspanningsmassage: de meeste mensen kiezen voor deze massage. Deze is vooral gericht op ontspanning van het hele lichaam, al wordt ook aandacht geschonken aan gespannen spieren.
Lomi Lomi massage: een zeer onspannende Hawaïaanse massage die wordt gegeven met de handen en de onderarmen.
Deep Tissue massage: een intense massage met diepe knedingen en strijkingen die bedoeld is voor mensen met zeer stijve spieren, vooral in de onderrug of het schoudergebied.
Nek- en Schoudermassage: voor wie alleen last heeft van die gebieden bestaat deze massage met focus daar waar het nodig is.
Hypnomassage: door massage te combineren met hypnotische technieken wordt niet alleen het lichaam maar ook de geest tot een diepe ontspanning gebracht.
Hot Stone Massage: een weldadige massage met hete basaltstenen.
Zwangerschapsmassage: een heerlijk verwenmoment voor vrouwen in verwachting.
Kindermassage: korte en meestal geklede massages voor ontspanningszoekende kinderen. Wordt alleen gegeven in het bijzijn van volwassenen.
Stoelmassage: een ontspannende massage die gekleed wordt gegeven in een speciale massagestoel. Vooral gericht op het bovenlijf: de nek, schouders, rug en armen.

Voor de duidelijkheid: er worden géén erotische handelingen verricht.

Hieronder kunt u, als u dat wil, direct een massage boeken. U kiest eerst de duur van de massage en pas daarna de soort massage.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Call Now ButtonBoek direct online