fbpx
Ga naar de inhoud

Reacties van klanten

Margreet de Vries:

Het állerfijnste vond ik misschien nog de rust die van Jaco uitgaat, ik voelde me op mijn gemak en het was niet nodig “social talk” te bezigen, ik kon liggen en ontvangen. […] Tegen alle potentiële klanten zou ik willen zeggen: dóe het gewoon eens, je zult er geen spijt van krijgen.

Lucia Ros:

Wat ik zo geweldig vind, is dat je echt merkt dat hij passie heeft voor zijn vak. Hij doet zijn best om zo veel mogelijk te leren om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Voor mij maakt dat echt een verschil met bijvoorbeeld een wellness masseur.

Tim Ekkelboom:

Top masseur. Laat je volledig rustig en op je gemak voelen. Luistert naar je wensen en past zijn massage hier op aan. Echt aan te bevelen, super!

Marike Saman

Vandaag heb ik een hypno- massage gekregen van Jaco. Ik vind het niet makkelijk om mijn hoofd te ontspannen/leeg te maken maar met deze massage kon ik alles even  helemaal laten. Van Jaco heb ik ook andere massages gekregen en ik moet zeggen dat ik nooit eerder zo goed gemasseerd werd. Behalve dat het in het moment erg prettig is, merkte ik de dagen na de massage ook verschil in mijn lichaam: alles stroomde weer. Jaco is buitengewoon goed in zijn vak, omdat hij het fysieke combineert met het mentale. Ik kan niet anders dan Jaco van harte aanbevelen 🙏. Dankjewel Jaco!

Esther de Hei

Jaco is een professionele masseur waar heel veel rust & ontspanning van uitstraalt. De rust en ontspanning laat hij ook doorstralen in zijn handen en in zijn stem. […] Jaco heeft de gevoelige/pijnlijke plekken gemakkelijk gevonden en grondig behandeld en ik voel mij als herboren met mijn soepel gemaakte spieren. 

Ik heb Jaco bij mij aan huis langs laten komen en dat zorgt al voor ontspanning – geen stress om op tijd te zijn voor de afspraak want je bent er al 🙂 Super service hoor! 

Jeanine S

Gisteren een hypnose massage gekregen van Jaco. Er werd goed geluisterd naar wat ik fijn vond en Jaco paste hierop zijn massage aan. Er werd een erg prettige sfeer gecreëerd en hierdoor kon ik tot diepe ontspanning komen. De hypnose massage vind ik een aanrader voor mensen (zoals ik) die moeite hebben zowel lichaam als geest te ontspannen.

Edwin Ransijn:

Uitstekende masseur die met zorg en aandacht te werk gaat. Bovenal een hele aardige, rustige en betrouwbare man bij wie je je direct op je gemak voelt. Een masseur die ik van harte kan aanbevelen.

Kimberly Voorthuizen

Ben niet snel tevreden, vooral niet met massages maar dit was heerlijk. Goed de pijnlijke spieren gemasseerd en aangepakt nu helemaal herboren en soepeler in mn vel. 
Zeker een aanrader.

Morgane B.

We had a 2h massage with Jacco at our place. It was super relaxing and very convenient.
Jacco is very nice and professional, his massages are very customized and based on what you need!

Elle Abspoel

Zojuist de gewonnen stoelmassage gekregen, ben hier heel blij mee. Een goede, stevige massage weet precies de juiste punten.  dit was de eerste maar zeker niet de laatste.

Nancy Man

Afgelopen donderdag een Lomi Lomi massage gehad. Wat een heerlijke ervaring. Dit was de beste massage ooit. Echt van top tot teen onder handen genomen. Voel me als herboren, heerlijk ontspannen en helemaal weer fit. Bedankt Jaco!

Judith Westenbrink

Ik ben verschillende keren door Jaco gemasseerd. Hij is veelzijdig (stoelmassage en tafelmassage) en masseert klantgericht: zowel voor het aanpakken van specifieke klachten als voor een heerlijke ontspanningsmassage ben je bij hem in goede handen!

Ruben en Sanne van Schie

Wij zijn nu meerdere keren gemasseerd door Jaco. Wat een super massages geeft hij.
Je spieren worden goed los gemasseerd, je komt in een heerlijke roes en bent helemaal relaxt als je klaar bent.

We zijn zowel in zijn eigen ruimte als thuis door Jaco gemasseerd. Zijn ruimte is rustgevend en je komt er heerlijk tot rust tijdens de massage. Wanneer hij je thuis komt masseren neemt hij alles zelf mee en hoef je nergens aan te denken. Persoonlijk vind ik het een pluspunt en heel fijn om thuis gemasseerd te worden je hoeft dan niet meer de deur uit en kan het ontspannen gevoel thuis doorzetten.

Ik zou het iedereen aanraden om door Jaco gemasseerd te worden!

Daniël van Duijn

In een woord geweldig.
Iedere massage voelt het als een reset van het lichaam. Gaat gedegen en vakkundig te werk.
Zeer zeker aan te bevelen, wanneer een goede massage gewenst of vereist wordt.

Call Now ButtonBoek direct online