fbpx
Ga naar de inhoud

Massage helpt bij pijn of stress!

masseur aan het werk, masseuse aan het werk, iemand wordt gemasseerd, massage, ontspanningsmassage, klassieke massage, deep tissue massage

Hoe zou het zijn om u een keer volledig ontspannen te voelen? Dat die pijn in uw nek of rug even weg is? Hoe zou het zijn om die stress even te parkeren en rust, kalmte en soepelheid te ervaren? In onze praktijk voor massage in Leiden krijgt u dit. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw problemen op het gebied van pijn en spanning. Een massage helpt u zich beter te voelen. U bent welkom het een keer te proberen.

Massage in Leiden

Sinds 2015 helpen wij mensen met onze massages. Massage voor U is toen opgericht door Jaco de Kruijf om mensen zoals u kalme, rustgevende of juist diepe klachtgerichte ontspanningsmassages te geven. Wij zijn experts in het vinden en helpen oplossen van uw spanningsklachten. Onze massages zijn in eerste instantie gericht op ontspanning. Maar tegelijkertijd werken wij met unieke, diepgaande technieken om u van uw klachten af te helpen. U bent van harte welkom in onze praktijk in Leiden.

Maatwerk

Massages zijn bij ons altijd maatwerk en volledig op u afgestemd. Heeft u last van flinke spierspanning, dan krijgt u een stevige klassieke massage, al dan niet met deep tissue technieken. Heeft u eerder behoefte aan een ontspannende massage, dan ontvangt u zachtere, warme en vloeiende technieken. Deze zijn er 100% op gericht u en uw lichaam in een diepe en weldadige ontspanning te brengen. Als u wilt kunt u ook tijdens de massage in een ondersteunende hypnose komen. Zo kunt u tot een nóg diepere massagebeleving komen.

Van Jaco heb ik ook andere massages gekregen en ik moet zeggen dat ik nooit eerder zo goed gemasseerd werd. Behalve dat het in het moment erg prettig is, merkte ik de dagen na de massage ook verschil in mijn lichaam: alles stroomde weer. (Marike Saman)

Massage helpt: dit zijn de voordelen

Jaco masseert, masseur masseert, massage, ontspanningsmassage, deep tissue massageMassages zijn al zo oud als de mensheid. Het effect van aanrakingen zijn bekend: tussen moeder en kind, knuffelen en zelfs een schouderklopje. Dit zijn vormen van menselijk contact die helend werken en een positief effect hebben op de gezondheid. Aanrakingen in de vorm van massage zijn erop gericht het lichaam rust te geven en de doorbloeding te stimuleren. Maar ze helpen ook spanning los te maken en bindweefsel en spieren los en soepel te maken. Geestelijk helpt een massage je lichaam te herontdekken, je fijn te voelen en helemaal tot jezelf te komen. Na een massage voel je je verkwikt en heb je meer concentratie en rust. Zelfs een behandeling van een half uur kan al een blijvend positief effect op lichaam en geest geven.

Een massage speciaal voor u, boek direct!

Onze praktijk is goed bereikbaar in Leiden, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. U bent er van harte welkom voor een massage. Wij beheersen verschillende massagetechnieken om u te helpen. Maar we beheersen vooral het talent om 100% in te spelen op uw wensen of eventuele klachten. Weet u niet zeker wat voor u de beste keuze is, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Wij verkennen graag met u uw wensen en mogelijkheden. Lees ook vooral de reviews over ons om te lezen wat anderen van ons vonden. U kunt in het vak hiernaast direct online een massage kiezen (hieronder op mobiel) en deze bij ons boeken. Wij hopen u snel te zien!

Er zijn voor mensen talloze redenen om een massage in Leiden te boeken. De belangrijkste reden is deze: je zit niet goed in je vel. Dat kan uiteenlopende oorzaken hebben, de meest voorkomende zijn fysieke klachten en stress. Je kan natuurlijk ook gewoon 'zomaar' een massage willen. Klik de tabs voor meer informatie.

Er zijn veel fysieke klachten die een mens kan oplopen. De klachten die wij in onze praktijk het meeste zien zijn spanningsklachten als stijve spieren, pijnlijke spieren, triggerpoints en moeite met bewegen. Het komt heel veel voor dat mensen last hebben met het bewegen van hun nek, schouders, rug of onderrug. Door bijvoorbeeld een verkeerde houding, door sporten, door stress of onrust in het dagelijks leven, kunnen spieren stagneren. Hun gebruikelijke bewegingsvrijheid wordt beknot, omdat ze je willen helpen je beter te voelen. Een spier waarin pijn wordt ervaren, wordt korter en harder, zodat de gevoelde pijn minder wordt. Maar de stijfheid die daar weer uit voortkomt heeft weer invloed op andere spieren, die zich ook gaan inkorten. Zo kan een klein beetje spanning zich uitspreiden tot meerdere gebieden. Een klassieke of deep tissue massage kan hier heel goed bij helpen. Door de spieren te kneden, wrijven, warm te maken en soepeler te maken, kunnen ze zich beter bewegen. Hierdoor voelen lichaamsdelen prettiger aan en wordt bewegen, dansen en sporten makkelijker en fijner.

Ook stress en spanning kunnen stijfheid en moeheid veroorzaken. Teveel prikkels, deadlines, vervelende gebeurtenissen of zorgen: alles veroorzaakt spanning en die vertaalt zich naar het lichaam. Het lichaam is immers de spiegel van de ziel. Het is niet voor niets dat bepaalde vormen van mentale en emotionele toestanden zich letterlijk vertalen naar bepaalde lichaamsdelen. Een ontspanningsmassage is er op gericht om zowel het lichaam als de geest tot ontspanning te brengen. De massage is dan een totaalervaring. De sfeer, de muziek, het gesprek vooraf, de rustige, kalme en zachte bewegingen, alles zorgt voor rust. En die rust voel je zowel in je geest als in je lichaam neerdalen. Het gebeurt vaak dat mensen tijdens een ontspanningsmassage wegzinken. Je kan in slaap vallen, of in een soort van dromerige sluimer. Dat is niet erg en kan juist heel fijn voor je zijn. Het is een teken van je lichaam dat het rust nodig heeft en dat wordt je van harte gegund.

En zomaar een massage? Mag dat ook? Natuurlijk. Zoals je een auto voor de APK naar de garage brengt, zo mag je ook je waardering voor jezelf en voor je lichaam belonen met een massage. Het is heerlijk om met regelmaat even weg te dromen op de massagetafel. Twijfel daarom niet, boek gewoon die massage!

Call Now ButtonBoek direct online