fbpx
Ga naar de inhoud

Privécursus Partnermassage

Leer elkaar op een heerlijke manier masseren

Wie doet het niet? ‘s Avonds op de bank nog even de schouders of de voeten van je partner masseren. Na een lange dag is het immers heerlijk om even de schouders losgewerkt te krijgen. Of om je heerlijk ontspannen te voelen. En wie is daarvoor beter geschikt dan je eigen partner, iemand die jouw lijf van iedereen het beste kent. Maar dit komt je misschien ook bekend voor: je handen zijn na een paar minuten al helemaal vermoeid. Hoewel je langer zou willen masseren, lukt het gewoon niet. In de privécursus partnermassage leer je de kneepjes van het vak. Zo kun jij betere massages geven en kost het je nog minder energie ook! En voor jullie is het niet alleen fijn om elkaar op deze manier aan te raken, het is ook ontzettend goed voor jullie welzijn!

Privécursus Partnermassage

Deze cursus wordt in mijn praktijk in Leiden gegeven. Op het moment dat jullie schikt, komen jullie bij me langs. Dan lopen ik, of een collega, in 3,5 uur alle technieken en aandachtspunten langs die je in staat stelt een heerlijke massage aan elkaar te geven. Er is alle ruimte voor vragen en natuurlijk is de hele cursus maatwerk, dus alle aandachtspunten die jullie inbrengen worden behandeld. Wij leren jullie masseren op een massagetafel, maar als jullie dat willen, kan ik jullie ook technieken leren op een stoel, op bed of op een matje op de grond.

Wat gaan we allemaal leren?

Naast alle basistechnieken van de massage, zoals strijkingen, drukpunten, knedingen, hand-, arm en elleboogtechnieken, lopen we systematisch de gebieden van het lichaam na die het meest worden gemasseerd. De rug, onderrug, nek, schouders, benen en voeten en armen en handen. Ik leer je desgewenst ook hoe je een hoofdmassage kunt geven en alle aspecten die belangrijk kunnen zijn bij het geven van een massage. Je krijgt een naslagwerk waarin je alles kunt nalezen en een gratis flesje massageolie zodat je gelijk van start kunt gaan.

Voor wie is de cursus partnermassage geschikt?

Natuurlijk is de cursus in eerste instantie geschikt voor echtparen en stellen (m/v, v/v, m/m, etc.), maar ook als jullie geen stel zijn, maar toch samen wilt leren masseren kun je bij mij terecht. Of jullie nou buren zijn, studiegenoten, collega’s of vrienden, samen leren masseren is hoe dan ook leuk! Het maximum aantal deelnemers is vier. Ik vind het wel belangrijk om persoonlijk aandacht te kunnen geven. Ervaring is absoluut geen vereiste.

De details

Naam: Privé Cursus Partnermassage
Locatie: in onze praktijk in Leiden
Datum: in overleg
Duur: 3,5 uur
Prijs: €330,- inclusief BTW
Benodigdheden: geen

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie of om te boeken:

    Call Now ButtonBoek direct online