fbpx
Ga naar de inhoud

Over ons

Het team

Wij zijn het team van Massage voor U en wij staan voor u klaar om u de ultieme massage te geven. Hieronder stellen we ons aan u voor. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Jaco stelt zich voor

Ik ben de oprichter van Massage voor U. Mijn naam is Jaco de Kruijf, 48 jaar en woonachtig in Leiden. Ik ben getrouwd met Judith en vader van twee dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam als gediplomeerd masseur. Van oorsprong ben ik welzijnswerker, belangenbehartiger, groepsbegeleider en veranderkundige, maar ik miste in mijn werk het persoonlijke contact om individueel mensen te kunnen helpen met hoe ze zich voelen. Ik merkte dat iedereen vooral in zijn hoofd bezig was. Ik wil anderen door mijn werk helpen zich meer bewust te zijn van het lichaam en hier weer van te leren houden. Dit is de visie van waaruit ik werk.

Opleiding

Mijn opleiding heb ik genoten bij Edwin Ransijn van Massage in Beweging in Alphen aan den Rijn. Hij gaf les en organiseerde cursussen en opleidingen vanuit een visie die ruim overeenkwam met die van mij. Een massage is een verbinding tussen masseur en klant, die voor beiden een positief gevoel moeten opleveren. Masseren doe je vanuit je verstand, je gevoel en intuïtie.

Lesgeven

Naast het masseren ben ik in 2017 ook begonnen met lesgeven. Met veel plezier draag ik mijn enthousiasme en kennis over massage over aan anderen. In 2018 heb ik het cursuscentrum Massage in Beweging overgenomen en hier drie jaar groepscursussen georganiseerd. Sinds 2021 heb ik mij toegelegd op het geven van privécursussen voor individuen of stellen. Zie de pagina Cursussen voor meer informatie.

Sinds 2020 heb ik een tweede massagepraktijk opgericht waar ik mijn focus meer leg op ontspanningsmassages en coaching. Zie Ontspannen Leiden voor meer informatie.

Genesis stelt zich voor

portret van Genesis, masseur,Sinds december 2022 werkt Genesis Figuereo Alcantara bij ons. Zij is een getalenteerde masseur die zich met veel liefde en aandacht over u ontfermt.

Genesis: “Mijn naam is Genesis, ik ben 27 jaar. Op jonge leeftijd merkte ik dat ik aanleg had voor masseren. Toen ik ouder werd, groeide mijn passie en ambitie voor het geven van massages steeds meer. Voor mij is masseren meer dan verschillende technieken kunnen toepassen. Het is contact leggen met het lichaam en de persoon de welverdiende aandacht te schenken. Ik masseer van uit een holistische kijk, dit wil zeggen dat ik niet alleen stil sta bij de fysieke behoeftes maar ook bij de energetische en eventueel de emotionele behoeftes van de cliënt. Waardoor hij of zij zich op meerdere levels gezien en gehoord voelt. 

Door de week volg ik de opleiding Social Work, en tot kort werkte ik in de thuiszorg. Dit heb ik met alle liefde gedaan, alleen merkte ik het laatste jaar dat het me meer energie kost dan het me oplevert. Masseren laadt mij juist op, dit maakt het plezier dat ik uit het werk haal alleen maar nog groter en houd ik energie over voor mijn vele andere hobby’s.”

Anne-Claire stelt zich voor

portret Anne-Claire, masseurSinds april 2023 werkt Anne-Claire Koot bij ons. Hier stelt ze zich aan u voor:

“Mijn naam is Anne-Claire, 32 jaar en woonachtig in Noordwijk. Naast mijn passie voor masseren werk ik als Obstetrie Verpleegkundige in het Geboortehuis binnen het LUMC.

Het masseren heeft mijn interesse altijd al lange tijd, van groot liefhebber van het ontvangen van massages tot het zelf geven van massages. Per toeval ben ik daadwerkelijk in dit vakgebied gerold en krijg ik er ontzettend veel voldoening van.

Ik vind het bijzonder hoe mooi het contact kan zijn van mens tot mens als je masseert en gemasseerd wordt. Even volledig de tijd hebben voor de ander en hen verlichting en ontspanning kan bieden. Voor mij sluit masseren perfect aan op mijn andere beroep, waar ik patiënten tot dienst ben en help met hun gezondheid en welzijn.

Ik voel mij vereerd en trots dat ik deel uit mag maken van het team van Massage voor U en ik laat u graag de tijd vergeten en volledig ontspannen tijdens een van mijn massages.”

U kunt een massage bij ons boeken via de boekingspagina.

Call Now ButtonBoek direct online