Meteen naar de inhoud

Over ons

portret van Jaco de Kruijf, visie op masseren,

Jaco

Ik ben de oprichter van Massage voor U. Mijn naam is Jaco de Kruijf, 47 jaar en woonachtig in Leiden. Ik ben getrouwd met Judith en vader van twee dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam als gediplomeerd masseur. Van oorsprong ben ik welzijnswerker, belangenbehartiger, groepsbegeleider en veranderkundige, maar ik miste in mijn werk het persoonlijke contact om individueel mensen te kunnen helpen met hoe ze zich voelen. Ik merkte dat iedereen vooral in zijn hoofd bezig was. Ik wil anderen door mijn werk helpen zich meer bewust te zijn van het lichaam en hier weer van te leren houden. Dit is de visie van waaruit ik werk.

Opleiding

Mijn opleiding heb ik genoten bij Edwin Ransijn van Massage in Beweging in Alphen aan den Rijn. Hij gaf les en organiseerde cursussen en opleidingen vanuit een visie die ruim overeenkwam met die van mij. Een massage is een verbinding tussen masseur en klant, die voor beiden een positief gevoel moeten opleveren. Masseren doe je vanuit je verstand, je gevoel en intuïtie.

Lesgeven

Naast het masseren ben ik in 2017 ook begonnen met lesgeven. Met veel plezier draag ik mijn enthousiasme en kennis over massage over aan anderen. In 2018 heb ik het cursuscentrum Massage in Beweging overgenomen en hier drie jaar groepscursussen georganiseerd. Sinds 2021 heb ik mij toegelegd op het geven van privécursussen voor individuen of stellen. Zie de pagina Cursussen voor meer informatie.

Sinds 2020 heb ik een tweede massagepraktijk opgericht waar ik mijn focus meer leg op ontspanningsmassages en coaching. Zie Ontspannen Leiden voor meer informatie.

Genesis

Sinds december 2022 werkt Genesis Figuereo Alcantara bij ons. Zij is een getalenteerde masseur die zich met veel liefde en aandacht over u ontfermt.

Genesis: “Mijn naam is Genesis, ik ben 27 jaar. Op jonge leeftijd merkte ik dat ik aanleg had voor masseren. Toen ik ouder werd, groeide mijn passie en ambitie voor het geven van massages steeds meer. Voor mij is masseren meer dan verschillende technieken kunnen toepassen. Het is contact leggen met het lichaam en de persoon de welverdiende aandacht te schenken. Ik masseer van uit een holistische kijk, dit wil zeggen dat ik niet alleen stil sta bij de fysieke behoeftes maar ook bij de energetische en eventueel de emotionele behoeftes van de cliënt. Waardoor hij of zij zich op meerdere levels gezien en gehoord voelt. 

Door de week volg ik de opleiding Social Work, en tot kort werkte ik in de thuiszorg. Dit heb ik met alle liefde gedaan, alleen merkte ik het laatste jaar dat het me meer energie kost dan het me oplevert. Masseren laadt mij juist op, dit maakt het plezier dat ik uit het werk haal alleen maar nog groter en houd ik energie over voor mijn vele andere hobby’s.”

U kunt een massage bij haar boeken via de boekingspagina.

Call Now Button