fbpx
Ga naar de inhoud

Duomassage in Leiden

Een duomassage is een massage uitgevoerd door twee masseurs op twee mensen. Mensen kiezen voor deze massage, omdat zij als tweetal tegelijk gemasseerd willen worden op hetzelfde moment. Door de ervaring tegelijkertijd te delen voel je verbinding met degene naast je en geniet je tegelijkertijd van een heerlijke massage. Bij Massage voor U bieden we deze dienst dan ook graag aan. Het is heerlijk om een duomassage in Leiden te boeken als stel, maar ook als vriend(inn)en, collega’s of buren. Voor ons maakt het helemaal niets uit wat jullie van elkaar zijn, als jullie maar samen willen genieten van de ultieme massageervaring.

Op jullie aangepast

Net als bij onze overige massages is het mogelijk om beide massages volledig op maat te geven. Misschien heeft één van jullie wel wat last van zijn of haar nek en wil de ander juist uitgebreid aandacht voor de benen: het kan allemaal. Vooraf hebben we een korte intake waarin jullie wensen en behoeftes worden besproken en dan kan de massage beginnen. Wij kunnen ons tijdens de massage diverse gebieden tegelijk aandacht geven: zowel gericht op ontspanning als op het behandelen van (spannings-)klachten.

Boek direct een duomassage in Leiden

Kies hieronder in het menu één van de mogelijkheden en kijk wanneer wij beschikbaar zijn. Vanwege de samenstelling van ons team kunt u kiezen voor een massage door Jaco met een collega of door twee vrouwelijke collega’s. De beschikbaarheid kunt u raadplegen in onderstaand menu. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de massage te boeken buiten de getoonde tijden. Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Call Now Button