fbpx
Ga naar de inhoud

Contact

Wij zijn bereikbaar op 06-24120264. Gezien de aard van ons werk kunnen we soms de telefoon niet opnemen, maar spreek gerust in of stuur een bericht per SMS of Whatsapp. U kunt ook een PB sturen met Facebook.

U kunt ook een mail sturen met onderstaand contactformulier.

  Adresgegevens praktijkruimte:

  Onze praktijkruimte bevindt zich in bedrijfsverzamelgebouw ‘De Framboos’ aan de Frambozenweg 39, 2321 KA  in Leiden. Op het parkeerterrein voor het gebouw is het de eerste twee uur gratis parkeren. De slagbomen gaan open bij vertoning van een pinpas en binnen twee uur kunt u weer gratis uitrijden. Mocht u een langere afspraak hebben, dan kunt u vooraf melden dat u langer wilt parkeren. Wij geven dan uw nummerbord door aan de receptie, zodat u gratis kunt uitrijden. Binnen de slagbomen, tegenover de draaideur van het grijsronde gebouw, is nog een apart gebied met slagbomen. Dit is speciaal voor bezoekers en gebruikers van De Framboos. Doorgaans is hier wel een plek te vinden.

  Uiteraard kunt u ook van tevoren bellen of appen.

  Als u tussen 9-17 komt door de draaideur, wordt u ontvangen door de receptioniste en kunt u in de wachtruimte plaatsnemen tot wij u komen halen. Kent u de weg al, dan kunt u ook doorlopen en wachten bij het keukentje op de eerste etage. Komt u later op de dag, dan kunt u aanbellen, en komen wij naar de voordeur om voor u open te doen.

  Bevriende praktijken

  Call Now ButtonBoek direct online