Contact

Wij zijn bereikbaar op 06-24120264. Gezien de aard van ons werk kunnen we soms de telefoon niet opnemen, maar spreek gerust in of stuur een bericht per SMS of Whatsapp. U kunt ook een PB sturen met Facebook.

U kunt ook een mail sturen met onderstaand contactformulier.

    Adresgegevens praktijkruimte:

    Onze praktijkruimte bevindt zich in bedrijfsverzamelgebouw ‘De Framboos’ aan de Frambozenweg 39, 2321 KA  in Leiden. Op het parkeerterrein voor het gebouw is het gratis parkeren. Als u de slagbomen passeert (deze gaan voor iedereen open) dan is het gratis parkeren is en kunt u binnen twee uur weer gratis uitrijden. Mocht u een langere afspraak hebben, dan kunt u bij de receptie melden dat u langer hebt geparkeerd en doen zij de slagboom voor u open. Dit geldt alleen ma-vr van 9-17, daarbuiten gaan de slagbomen altijd open. Binnen de slagbomen, tegenover de draaideur van het grijsronde gebouw, is nog een apart gebied met slagbomen. Dit is speciaal voor bezoekers en gebruikers van De Framboos. Doorgaans is hier wel een plek te vinden.

    Uiteraard kunt u ook van tevoren bellen of appen.

    Als u tussen 9-17 komt door de draaideur, wordt u ontvangen door de receptioniste en kunt u in de wachtruimte plaatsnemen tot wij u komen halen. Kent u de weg al, dan kunt u ook doorlopen en wachten bij het keukentje op de eerste etage. Komt u later op de dag, dan kunt u aanbellen, en komen wij naar de voordeur om voor u open te doen.

    Bevriende praktijken