fbpx
Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Massage voor U

1. Tarieven
De tarieven die u elders op deze website kunt vinden zijn inclusief 21% BTW. Deze kosten zijn te vinden op de pagina ‘Tarieven‘.

2. Online boeken
U kunt via de pagina Boek Nu direct een afspraak boeken. Als u voor het eerst aanmeldt, wordt er een gebruikersnaam met wachtwoord aangemaakt, u krijgt hiervoor de gegevens per mail toegestuurd. Deze kunt u gebruiken om uw reservering te annuleren (tot 24 uur van te voren) en zal alleen gebruikt worden voor uw reserveringen.

3. Betaling
U kunt de massage van tevoren betalen met Paypal, IDEAL, creditcard of na de massage zelf contant, met PIN of met creditcard.

4. Annulering
Gemaakte afspraken dienen uiterlijk een dag (24 uur) voor de behandeling telefonisch of via de pagina Annuleren te worden geannuleerd. Annuleert u later, dan moet ik 80% van de kosten in rekening brengen. In het geval van ziekte, en in het bijzonder in het geval van Corona-gerelateerde klachten, geldt deze voorwaarde niet en kunt u ook korter van tevoren annuleren.

4a. Annulering privécursus
In het geval van een privécursus gelden andere voorwaarden. €40 van het cursusgeld bedraagt administratiekosten. Bij annulering of verplaatsing minimaal een week van tevoren worden deze in rekening gebracht, maar de rest van het cursusgeld niet. Bij annulering korter dan een week van tevoren wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Bij verplaatsing minder dan een week van tevoren worden de administratiekosten in rekening gebracht. Deze voorwaarden gelden niet in het geval van ziekte en in het bijzonder Corona-gerelateerde klachten.

5. Cadeaubonnen
Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Cadeaubonnen dienen in één keer besteed te worden. De geldigheid van een cadeaubon is 24 maanden na uitgiftedatum van de cadeaubon.

6. Intake en uw gezondheid
Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit van tevoren door te geven. Geef het ook aan indien u allergisch bent, ik kan dan bepalen welke massageolie ik wel/niet kan gebruiken. Zie ook deze pagina voor klachten die een reden kunnen zijn niet te masseren.

6.a Corona-gerelateerde klachten
Zolang de Covid-19-pandemie gaande is zijn onze annuleringsvoorwaarden gunstiger en mag er ook kosteloos eerder worden geannuleerd bij Corona-gerelateerde klachten.

7. Aansprakelijkheid
Massage voor U is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen.
Alle behandelingen die worden aangeboden door Massage voor U zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Massage voor U is dit geheel op eigen risico.

8. Massage van kinderen en minderjarigen
Het is mogelijk voor kinderen of minderjarigen om gemasseerd te worden, wel is dit gebonden aan enkele voorwaarden. Zo moet er altijd een volwassene, ouder of voogd in de ruimte bij aanwezig zijn. Ouder en kind bepalen samen de grenzen van de massage. Wordt aan deze voorwaarden niet voldaan, dan masseren wij niet.

9. Geen erotische handelingen
Massage voor U is géén erotische massagepraktijk. Verzoeken in deze richting worden dan ook niet op prijs gesteld. Worden er tijdens of voorafgaand aan de massage toch seksueel getinte opmerkingen geplaatst of verzoeken gedaan, dan is de massage direct afgelopen. U bent dan alsnog het gehele bedrag van de massage inclusief eventuele voorrijkosten schuldig.

10. Wijziging van de Algemene Voorwaarden
De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Massage voor U ten allen tijde gewijzigd worden.

Call Now ButtonBoek direct online