Massage aan huis in Zoeterwoude

Die zeurende pijn in uw nek en schouders? Dat nare gevoel in uw onderrug? U heeft al weken behoefte aan een fijn moment van aandacht voor uw lichaam? Een massage biedt de ideale uitkomst! Onze praktijk staat in Leiden en u bent daar van harte welkom, maar wij komen ook graag bij u aan huis voor een massage in Zoeterwoude. U kunt dan na de massage direct nagenieten, zonder nog te hoeven reizen door weer en verkeer.

Massage in Zoeterwoude 

Aandacht voor het lichaam is wat mensen menselijk maakt. Aanrakingen, massages knuffelen, een zoen bij een ontmoeting: door menselijk contact voelt men zich (weer) mens. Maar in deze tijd hebben mensen het vooral druk. Internet, social media, telefoon, sms en whatsapp vragen voortdurend om aandacht van uw hoofd en hersenen: u moet voortdurend alert zijn. Het lichaam reageert vervolgens met stress en spanning, klaar om te vechten of te vluchten, wat helemaal niet nodig is!

Een gezond lichaam is in balans. Door aandacht te geven aan hoofd, hart en lichaam voelt u zich beter, alerter, gezonder en prettiger. Maar aandacht voor het eigen lichaam spreekt niet voor iedereen vanzelf. Men maakt er geen tijd voor, weet niet hoe, of geeft het juist negatieve aandacht. Een massage kan u helpen hernieuwd kennis te maken met uw lichaam.

Voordelen van massages

Massages zijn al zo oud als de mensheid. Het effect van aanrakingen zijn bekend: tussen moeder en kind, knuffelen, zelfs een schouderklopje zijn vormen van menselijk contact die helend werken en een positief effect hebben op de gezondheid. Aanrakingen in de vorm van massage zijn erop gericht het lichaam rust te geven, de doorbloeding te stimuleren, opgehoopte afvalstoffen los te maken, bindweefsel en spieren los en soepel te maken. Geestelijk helpt een massage je lichaam te herontdekken, je fijn te voelen en helemaal tot jezelf te komen. Na een massage voel je je verkwikt en heb je meer concentratie en rust. Zelfs een massage van een half uur kan al een blijvend positief effect op lichaam en geest geven.

massage handen huidMet Massage voor U kom ik graag bij u thuis of op het werk om u te helpen deze balans te hervinden. Ik beheers verschillende massagetechnieken om u te helpen, maar uiteindelijk is elke massage maatwerk, afgestemd op uw wensen of eventuele klachten. Weet u niet zeker wat voor u de beste keuze is, neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op. Ik verken graag met u uw wensen en mogelijkheden!