Massage aan huis in Voorschoten

Bent u op zoek naar een oplossing voor die zeurende pijn in uw onderrug? Of die voortdurende spanning in uw nek of schouders? Of bent u juist ein-de-lijk eens toe aan een uurtje ontspanning voor uw lijf? Een massage is daarvoor de ideale oplossing! Wilt u graag een massage in Voorschoten, dan hoeft u niet langer te zoeken. Onze praktijk staat in Leiden, maar wij komen ook graag bij u aan huis voor de ultieme luxe ervaring. 

Massage in Voorschoten

Stelt u zich dit eens voor: de handen van de masseur glijden over uw lichaam, weten precies de plekjes te vinden waar u al zo lang last van heeft en strijken, kneden en drukken alle spanning uw lijf uit. Langzaam glijdt u weg in een zalige ontspanning, u vergeet de tijd en u zakt steeds dieper weg in de massagetafel. Na afloop hoeft u niet meer de straat op, door het verkeer en de kou naar huis, maar u duikt direct in uw favoriete stoel of in bed om heerlijk na te genieten van uw herboren lichaam.

massage in voorschoten, massage thuis, massage aan huisVoordelen van massage

Er is veel onderzoek gedaan naar de voordelen van massage. Het is goed voor de bloedsomloop, voor het versterken van het immuunsysteem, de spijsvertering, er komen ontspannende hormonen en stoffen vrij, uw spieren worden soepeler en zachter en uw geest komt helemaal tot ontspanning, ideaal voor bijvoorbeeld depressie of burn-out. Nadelen kent een massage eigenlijk niet, behalve dat het verslavend kan zijn. Na een massage wilt u eigenlijk direct een nieuwe afspraak maken!

De voordelen van massage zijn hier verder te lezen. Een overzicht van de verschillende massages die ik aanbied vindt u hier. Wilt u niet verder lezen, maar gewoon direct boeken? Kies hieronder of hiernaast een massagepakket en laat u overtuigen door mijn handen! U kunt online boeken, maar natuurlijk ook bellen (06-24120264) of mailen (info@massagevooru.nl). Hopelijk tot snel!

Boek Direct!