Massage aan huis in Wassenaar

Wilt u genieten van een heerlijk ontspanmoment in uw eigen huis in Wassenaar? Heeft u last van pijnlijke spieren, een gespannen lichaam of bent u gewoon toe aan ontspanning? Boek bij ons een massage en wij komen gewoon bij u langs voor een echte luxe-ervaring. Klik hier voor de verschillende pakketten of lees verder om meer te weten.

Ook in Wassenaar

Al sinds onze oprichting bieden wij de luxe ervaring van een massage in eigen huis. Geen gedoe met parkeren, terugrijden, last hebben met ontspannen in een vreemde omgeving. Wij masseren in uw eigen woonkamer of slaapkamer en na afloop kunt u nagenieten in uw eigen woonomgeving.

Geniet van alle voordelen van een massage. Dit zijn oa. complete aandacht voor u en uw lichaam, goede doorbloeding, afgevoerde afvalstoffen, soepele spieren, een alerte en verkwikte geest, een betere nachtrust en nog veel meer! Maak hernieuwd kennis met uw eigen lichaam en voel u gegarandeerd beter!

Voordelen van massages

Al zolang mensen samenleven masseren ze elkaar. Een aanraking tussen moeder en kind, een knuffel en zelfs een vriendschappelijk schouderklopje zijn oervormen van het helende effect van aanraking. In verschillende culturen hebben genezers en professionals de technieken verfijnd en verbeterd. Vandaag de dag mogen we daar de vruchten van plukken.

Fysiek helpt een massage blokkades en spanning te verhelpen. Geestelijk helpt een massage je lichaam te herontdekken, je fijn te voelen en helemaal tot jezelf te komen. Na een massage voel je je verkwikt en heb je meer concentratie en rust. Zelfs een massage van een half uur kan al een blijvend positief effect op lichaam en geest geven.

massage handen huidMassage voor U, dus maatwerk

Wij beheersen verschillende massagetechnieken om u te helpen, maar uiteindelijk is elke massage maatwerk. Wij komen graag bij u langs om samen met u te ontdekken welke massage voor u geschikt is. Natuurlijk kunt u van tevoren al een keuze maken als u al weet wat u wilt.

De juiste balans

Ik kom graag bij u aan huis of op het werk om u te helpen de juiste balans tussen lichaam en geest te hervinden. Weet u niet zeker wat voor u de beste keuze is, neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op. Ik verken graag met u uw wensen en mogelijkheden!