Massage aan huis in Katwijk – de ultieme ontspanning

Hoe zou het zijn om u over te geven aan de ultieme ontspanning voor uw lichaam? Om alle spieren in uw lichaam voor een uurtje aandacht te geven? En ze alle rust en ontspanning krijgen die u verdient? Als u last heeft van stress  of pijn en even behoefte heeft aan vakantie in uw eigen huis, zoek dan niet verder. Ik kom speciaal bij u thuis in Katwijk om u de fijnste massage van uw leven te geven.

Massage thuis in Katwijk

Natuurlijk kunt u ook terecht in mijn praktijkruimte in Leiden. Maar denk ook eens aan de ervaring van een massage in uw eigen huis. U hoeft de deur niet uit, na afloop hoeft u niet door het verkeer om weer koud en gestresst aan te komen thuis. U kunt direct op uw eigen bank of in uw eigen bed nagenieten van alle voordelen van een massage!

Voordelen van een massage

massage, massages, katwijk, thuis, thuismassageEen massage kent veel voordelen. Naast het losmaken van spieren, bindweefsel en de gewrichten, worden er kalmerende hormonen aangemaakt die uw gevoel van welbevinden bevorderen. Uw doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen verdwijnen uit uw lichaam en uw organen. Daarnaast wordt uw parasympatische zenuwstelsel gestimuleerd, dat normaal actief is tijdens uw slaap. Dit zorgt ervoor dat uw maag en darmen tot rust komen, uw geest kalmeert en het zelfherstellend vermogen van uw afweersysteem wordt vergroot.

Voor elk wat wils

Ik bied massages in alle soorten en maten. Van stevige en intense massages tot zachte en rustgevende ervaringen. Van klassieke Zweedse massages tot exotische Hawaïaanse massages. Zonodig combineer ik ze met hypnotische technieken om uw dieper tot ontspanning te brengen.

Heeft u al een keuze gemaakt?

Wilt u verder kijken? Klik op de links hierboven voor meer informatie. Wilt u direct boeken? Dat kan ook, zowel online als telefonisch of per mail/sms/whatsapp op 06-24120264. Dan kom ik zo snel als mogelijk naar u in Katwijk!

Boek Direct!