Massage aan huis in Alphen aan den Rijn

Woon u in Alphen aan den Rijn? Heeft u last van stress en/of spierklachten? Of bent u juist toe aan een moment voor uzelf? Boek bij ons een massage en ontdek hoe verkwikt en relaxed uw lichaam en geest worden als u bent behandeld. U bent welkom in onze praktijk aan de Prinses Marijkelaan 20, maar wij komen net zo lief bij u thuis voor een massage in uw eigen woning.

Een massage aan huis heeft veel voordelen. U hoeft zelf niet te reizen en te parkeren, vooraf en nadien. Zo kunt u zich dus veel beter concentreren op uw welbevinden. Bovendien kunt u direct nagenieten en niet pas na een, soms stressvolle, terugreis door het verkeer. Als u dat liever heeft, kunnen wij u natuurlijk ook masseren in onze ontspannen massageruimte. Deze is voorzien van alle gemakken en heeft veel gratis parkeerruimte voor de deur.

Wilt u een massage in Alphen aan den Rijn?

Weet u genoeg? Dan kunt u direct online boeken door te klikken op de pakketkeuze hiernaast. Wilt u nog meer lezen over de voordelen van massage voor u en uw lichaam, klik dan hier. En bent u benieuwd welke massage voor u geschikt is, klik dan op deze link.

Heeft u nog andere vragen of misschien twijfels? Bel/sms/app dan met 06-24120264. Of vul het contactformulier in. Hoe dan ook, bij ons bent u in goede handen!