Massage in Stompwijk aan huis: makkelijk en luxueus

Kent u dat? Dat u steeds verkrampt bent in uw schouders en nek? Of een zeurende pijn heeft in uw onderrug die steeds terugkeert? Of dat u steeds behoefte heeft aan een moment voor u zelf, maar er dan ook steeds achter komt dat u weer een avond hebt doorgebracht op Facebook? En nog steeds stress voelt in uw hoofd en lijf? Een massage is voor dat alles een prima oplossing: even een uurtje tijd voor u zelf, lossere spieren en een heerlijk ontspannen geest en lichaam. Bent u op zoek naar massage in Stompwijk, zoek dan niet verder. U bent welkom in onze praktijk in Leiden, maar wij stappen net zo lief in de auto en komen naar u toe!

Massage in Stompwijk

Hoe zou dat toch zijn? U ligt op de massagetafel, comfortabel onder een warm laken, er klinkt een rustig muziekje in de ruimte. De masseur wrijft u in met geurige amandelolie en kneedt, drukt en wrijft over uw vermoeide en pijnlijke spieren. Langzaam worden ze losser, zachter, bijna vloeibaar. U zakt dieper weg in een heerlijke roes en zinkt steeds verder in de massagetafel. Na afloop bent u loom en verkwikt tegelijk. En kunt u heerlijk nagenieten op uw favoriete stoel of bank of in uw bed. U hoeft niet meer door weer en verkeer om thuis te komen, u bent er al! De masseur ruimt snel zijn spullen op en vertrekt weer!

Aandacht voor uw lichaam

Een massage is een uur pure aandacht voor uw lichaam. Alle voordelen van massages ten spijt, het versterken van uw immuunsysteem, het stimuleren van uw spijsvertering en uw bloedsomloop, het soepel maken van uw spieren en het verdrijven van spanning uit uw lichaam en geest. Wat een massage speciaal maakt is de aandacht die uw lichaam krijgt. Door te voelen en te vragen vindt de masseur de plekjes die u storen en helpt ze tot rust te komen en zacht en soepel te worden.

massage in stompwijkNog meer weten over voordelen van een massage? Klik hier! Een overzicht  vindt u hier van de verschillende massage die wij aanbieden, maar uiteindelijk is elke massage maatwerk, afgestemd op uw wensen of eventuele klachten. Heeft u nog vragen, bel ons gerust op 06-24120264 of mail ons op info@massagevooru.nl. Wij hopen u snel te zien!