Massage in Rijnsburg aan huis: makkelijk en luxueus.

Die knopen bij uw schouderblad, die stijfheid in uw onderrug of die spanning in uw nek en bij uw schedelrand? Een massage helpt! Behoefte aan een moment met 100% aandacht voor u en uw lichaam? Een massage is de oplossing! Als u op zoek bent naar een massage in Rijnsburg, zoek dan niet verder. Onze praktijk staat in Leiden en u bent hier van harte welkom, maar net zo lief stappen wij in de auto om bij u thuis een massage te geven in uw eigen huiselijke omgeving.

Massage in Rijnsburg

Kunt u zich dit voorstellen? U ligt heerlijk op de tafel van de masseur, hij smeert u in met geurige amandelolie en wrijft, kneedt en drukt op uw pijnlijke en vermoeide spieren die de een na de ander hun verzet opgeven en zacht en soepel worden. Langzaam zinkt u dieper en dieper in een heerlijke roes en zakt u steeds verder weg in de massagetafel. Het is of uw lichaam helemaal wordt opgeladen als een batterij, de moeheid, stress en spanning maakt plaats voor een gelukzalige vrede in uw hele lichaam en geest. En als de masseur klaar is, hoeft u niet nog door weer en verkeer terug naar huis, u bent er al! U kunt helemaal nagenieten in uw favoriete stoel, bank of bed, terwijl de masseur zijn spullen opruimt en weer vertrekt. Hoe zou dat zijn?

Waarom een massage?

Er zijn veel goede redenen om voor een massage te kiezen. Naast dat een massage u ontspant en verkwikt, stimuleert het uw immuunsysteem, uw bloedsomloop en uw hormoonhuishouding. Opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd, spieren worden los en soepel en uw geest wordt helemaal gereset. Zelfs een half uur massage heeft al een blijvend positief effect op uw lichaam en geest. Lees hier vooral verder over de voordelen van massage.

 

massage, handen, huid, massage in rijnsburgWilt u weten welke soorten massage wij u bieden, klik dan deze link. Weet u genoeg en wilt u een massage, kies dan hiernaast of hieronder uw massagepakket en boek direct online.Heeft u nog vragen of boekt u liever persoonlijk, bel dan gerust 06-24120264 of mail info@massagevooru.nl. Ik hoop u snel te zien!