Massage aan huis in Oegstgeest

Heeft u dat ook? Pijn in uw nek of schouders, last van uw onderrug? Pijnlijke kuiten na het sporten? Of gewoon behoefte aan een ontspanmoment na al die drukke weken? Een massage biedt de ideale uitkomst! En voor een massage in Oegstgeest hoeft u niet eens de deur uit. Wij komen gewoon bij u aan huis.

Massage in Oegstgeest

Natuurlijk bent u van harte welkom in mijn praktijkruimte in Leiden, maar als u dat wilt, staan wij met al onze benodigdheden bij u voor de deur. Stelt u zich maar voor: u hoeft niet te reizen en ligt na een korte intake in uw eigen huis op een comfortabele massagetafel. De masseur laat zijn handen werken en langzaam wordt alle spanning en pijn uit uw lichaam gestreken, gekneed en gedrukt. U voelt uw lichaam warmer en uw spieren zachter worden. Aan het einde van de massage bent u helemaal weggezonken in een heerlijke ontspanning en in de massagetafel. En nagenieten doet u zonder een drukke reis naar huis: u ploft lekker neer op uw favoriete stoel of gewoon in bed en laat de ontspanning door uw lichaam stromen.

massage in oegstgeestWat doet een massage met u?

Behalve dat een massage uw spieren losmaakt, spanning vermindert en u als mens meer ontspannen en uitgerust doet voelen, vindt er achter de schermen nog veel meer positiefs plaats. Onder andere verbetert de doorbloeding van uw spieren, weefsels en huid, stimuleert massage uw spijsvertering en versterkt het uw natuurlijke immuunsysteem, waardoor u sneller herstelt van ziekte of blessures. Massage kent eigenlijk maar één nadeel: het is vrij verslavend en na één massage wilt u bijna gegarandeerd een nieuwe afspraak maken!

Als u verder wilt lezen over massagevoordelen, dan komt u hier aan uw trekken. Voor een overzicht van de verschillende massages die wij bieden, klikt u hier. Al overtuigd? U kunt bij ons direct online boeken door hieronder/hiernaast op een massagepakket te klikken en het boekingsformulier in te vullen. U mag natuurlijk ook altijd bellen of mailen met vragen op 06-24120264 of info@massagevooru.nl. Bij ons bent u in goede handen!

Boek Direct!