Massage aan huis in Leidschendam

Waarom zoekt u een massage? Meestal omdat iemand (eindelijk) weer eens een uur weg wil zijn van de wereld en 100% positieve aandacht wil krijgen voor zijn/haar lichaam. Maar misschien heeft u wel pijn of spanning in uw nek, schouders of (onder)rug. Wat uw reden ook is, van een massage krijgt niemand spijt! Zoekt u een massage in Leidschendam? Onze praktijk staat in Leiden en u bent er van harte welkom, maar wij stappen ook graag voor u in de auto voor de luxueuze ervaring van een thuismassage bij u in huis!

Massage in Leidschendam

Een massage is de perfecte keuze voor elke dag. Na een massage voelt u zich gegarandeerd beter, verkwikt, minder gespannen, helderder, rustiger en fijner. En als u de massage thuis in Leidschendam hebt gehad, dan hoeft u na afloop dus niet meer de auto in of de fiets te pakken om door het verkeer naar huis te gaan. U bent er al en kunt 100% nagenieten in uw eigen stoel, op uw eigen bank of in uw eigen bed.

Waarom is een massage zo fijn?

Omdat het fijn is aandacht te krijgen voor u en uw lichaam. Aandacht krijgen de meeste mensen alleen maar met woorden of beelden, terwijl uw lichaam ook doodgewoon behoefte heeft aan aanraking. Aanraking is iets puur menselijks en élke aanraking, van een schouderklop via een knuffel tot een hand bij het feliciteren produceert oxytocine, het gelukshormoon. Stel je eens voor wat er los komt bij een massage, die puur uit aanrakingen bestaat!

massage in rijnsburgDe voordelen

Maar niet alleen oxytocine komt vrij, allerlei stoffen worden gestimuleerd door een massage, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de spijsvertering ook, uw lichaam raakt uitgerust en uw geest ook. Afvalstoffen worden afgevoerd uit uw spieren en weefsels en uw spieren worden soepel, warm en zacht. Het is bijna toverkracht! Na een massage voel je je verkwikt en heb je meer concentratie en rust. Zelfs een massage van een half uur kan al een blijvend positief effect op lichaam en geest geven.

Wilt u nog meer weten over de voordelen van massage, kijk dan op deze link.
Of bent u benieuwd welke verschillende massages u bij ons kunt boeken? Of bent u helemaal overtuigd? Klik dan hiernaast of hieronder op een massagepakket en boek online een massage. U kunt natuurlijk ook altijd bellen (06-24120264) of mailen (info@massagevooru.nl). Hopelijk tot snel in Leidschendam!