Massage in Leiden

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Stelt u zich eens voor: u ligt op de tafel van de masseur, die met rustige, warme bewegingen langzaam alle spanning uit uw lijf kneedt, wrijft en schudt. Uw ruggengraat wordt zacht als boter, alle pijn in uw schouders lost op in de warme, diepe ontspanning van de massage. Tot er niets meer op de tafel ligt dan pure, zachte loomheid dat vroeger uw lichaam was. En als de masseur klaar is, bent u weer helemaal klaar om met uw herwonnen rust het leven glimlachend tegemoet te treden. Voor een heerlijke massage in Leiden hoeft u niet verder te zoeken.

massage in Leiden, ontspanning, ontstressen, sportmassage, ontspanningsmassageMassage in Leiden

U bent voor een massage welkom in onze praktijkruimte aan de Frambozenweg, waar wij u kunnen ontvangen en u de ultieme ontspanningservaring kan geven. Onze praktijk ligt nét buiten het centrum, waardoor wij nog gratis parkeerruimte voor de deur hebben. Daarnaast liggen wij vlakbij de A4, zodat we ook goed bereikbaar zijn van buiten de stad. In onze ruimte hebben wij een comfortabele massagetafel die óók geschikt is voor zwangere dames. Daarnaast kunnen wij ook hotstonemassages geven of massages met warme olie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Voordelen van massages

Een massage is niet alleen een heerlijke ervaring, het is ook op meerdere gebieden ongelofelijk gezond voor u. Heeft u soms moeite met slapen? Een massage ontspant lichaam en geest en bevordert het parasympatische zenuwstelsel, waardoor u beter slaapt. Bent u snel ziek of herstelt u minder snel van spierpijn, ontstekingen of andere pijn? Massage stimuleert de weerstand en het immuunsysteem van het lichaam. Verder kalmeert massage het zenuwstelsel, waardoor het heilzaam is bij stress, angsten en burn-out. Er zijn eigenlijk maar weinig redenen om géén massage te nemen!

Breed aanbod

Wij beheersen veel technieken en kunnen u daarom ook uit meerdere massages laten kiezen. Elke massage is bij ons maatwerk en aangepast op uw wensen en/of klachten.

Weet u genoeg? Twijfel dan niet langer, maar boek nu direct een de ultieme massagervaring waar uw lichaam en geest volledig ontspannen van raken. Kies dan hier uw massagepakket en maak met ons een afspraak! Of bel, SMS of App met 06-24120264. Bij ons bent u in goede handen![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”footer-4″ el_id=”pakketkeuze”][/vc_column][/vc_row]