Massage in Leiden, ook aan huis

Stelt u zich eens voor: u ligt op de tafel van de masseur, die met rustige, warme bewegingen langzaam alle spanning uit uw lijf kneedt, wrijft en schudt. Uw ruggengraat wordt zacht als boter, alle pijn in uw schouders lost op in de warme, diepe ontspanning van de massage. Tot er niets meer op de tafel ligt dan pure, zachte loomheid dat vroeger uw lichaam was. En als de masseur klaar is, bent u weer helemaal klaar om met uw herwonnen rust het leven glimlachend tegemoet te treden. Voor een heerlijke massage in Leiden hoeft u niet verder te zoeken.

massage in Leiden, ontspanning, ontstressen, sportmassage, ontspanningsmassageMassage in Leiden

U bent voor een massage welkom in mijn praktijkruimte aan de Frambozenweg, waar ik u kan ontvangen en u de ultieme ontspanningservaring kan geven. Maar als u wilt, kan ik ook bij u thuis komen voor een massage in uw eigen huiselijke omgeving. Dan hoeft u de deur niet meer uit en kunt u genieten van pure ontstressing en naderhand heerlijk neerploffen in uw eigen bed of op uw eigen bank.

Voordelen van massages

Een massage is niet alleen een heerlijke ervaring, het is ook op meerdere gebieden ongelofelijk gezond voor u. Heeft u soms moeite met slapen? Een massage ontspant lichaam en geest en bevordert het parasympatische zenuwstelsel, waardoor u beter slaapt. Bent u snel ziek of herstelt u minder snel van spierpijn, ontstekingen of andere pijn? Massage stimuleert de weerstand en het immuunsysteem van het lichaam. Verder kalmeert massage het zenuwstelsel, waardoor het heilzaam is bij stress, angsten en burn-out. Er zijn eigenlijk maar weinig redenen om géén massage te nemen!

Breed aanbod

Ik beheers veel technieken en kan u daarom ook uit meerdere massages laten kiezen. Elke massage is bij mij maatwerk en aangepast op uw wensen en/of klachten.

Weet u genoeg? Twijfel dan niet langer, maar boek nu direct een de ultieme massagervaring waar uw lichaam en geest volledig ontspannen van raken. Kies dan hier uw massagepakket en maak met mij een afspraak! Of bel, SMS of App met 06-24120264. Bij mij bent u in goede handen!