fbpx
Ga naar de inhoud

Nieuwe tarieven 2024

  • door

Eens in de zoveel tijd zijn wij genoodzaakt om onze tarieven aan te passen. Nu Genesis en Anne-Claire ruime ervaring hebben opgedaan met het geven van massages hebben we besloten om alle tarieven gelijk te trekken naar één niveau. Dit zijn de tarieven die voorheen alleen golden voor de massages van Jaco, met een kleine cosmetische opslag.

U kunt de nieuwe tarieven vinden op de pagina ‘Tarieven’. Ze worden ook getoond als u een nieuwe online boeking doet. Mochten de nieuwe tarieven voor u problematisch worden, laat ons dit dan weten, dan kunnen wij eventueel een regeling treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online