fbpx
Ga naar de inhoud

Welkom Anne-Claire

Wie ons volgt op Facebook of Instagram had het misschien al gezien, maar sinds afgelopen week is er een nieuwe collega die wij hebben mogen verwelkomen: Anne-Claire Koot. Net als Genesis is zij bij ons opgeleid en geeft Ontspannings- en Klassieke Massages. We zijn heel blij met haar komst en we hopen dat u haar massages snel komt uitproberen. Voor wie dat wil: ook voor Anne-Claire geldt dat u opnieuw gebruik mag maken van de kennismakingsmassage voor €35* 😃

Anne-Claire masseert, vrouwelijke masseur masseert, massage, ontspanningsmassage, foto door Gérard Koot

Hier stelt zij zich zelf voor:

“Mijn naam is Anne-Claire, 32 jaar en woonachtig in Noordwijk. Naast mijn passie voor masseren werk ik als Obstetrie Verpleegkundige in het Geboortehuis binnen het LUMC.

Het masseren heeft mijn interesse altijd al lange tijd, van groot liefhebber van het ontvangen van massages tot het zelf geven van massages. Per toeval ben ik daadwerkelijk in dit vakgebied gerold en krijg ik er ontzettend veel voldoening van.

Ik vind het bijzonder hoe mooi het contact kan zijn van mens tot mens als je masseert en gemasseerd wordt. Even volledig de tijd hebben voor de ander en hen verlichting en ontspanning kan bieden. Voor mij sluit masseren perfect aan op mijn andere beroep, waar ik patiënten tot dienst ben en help met hun gezondheid en welzijn.

Ik voel mij vereerd en trots dat ik deel uit mag maken van het team van Massage voor U en ik laat u graag de tijd vergeten en volledig ontspannen tijdens een van mijn massages.”

* dit aanbod geldt tot juli 2023

Hieronder kunt u een massage bij haar boeken. Of neem contact met ons op voor een afspraak.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

7 reacties op “Welkom Anne-Claire”

 1. Ik heb vanochtend van Anne Claire een fijne stevige complete massage ontvangen, na afloop voelde ik me heerlijk ontspannen.
  Ik zal deze massage zeker nog eens bij haar afspreken.
  Een aanrader.
  Anne Claire bedankt voor de fijne massage.

 2. Vanmorgen een heerlijke stevige, ontspannen massage van Anne Clair. Ben nog aan het nagenieten. Als je lief voor jezelf wilt zijn boek dan snel een afspraak. Ik kom zeker bij je terug. Dankjewel nogmaals Anne Clair!

 3. In één woord Whauh. Anne-Claire heeft zoveel liefde in de ontspanningsmassage gelegd dat ik de hele dag in deze fijne energie zit. Echt een aanrader! Kom zeker terug

 4. Genoten van een heerlijke ontspanningsmassage van Anne-Claire!
  Echt even tijd voor jezelf, helemaal in het moment.

  Een aanrader!❤️
  Nogmaals dank!😘

 5. Vandaag voor de tweede keer bij Anne-Claire geweest voor een nek- en schoudermassage. En dat is zeker niet de laatste keer, het was heerlijk!

  Ze geeft alle aandacht die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Een balans tussen ontspannen en hardere aanrakingen bij knelpunten waar dat nodig is. Je loopt met meer energie de deur uit en het helpt mij om weer bewuster te voelen. Wat mij betreft een echte aanrader.

  Tot de volgende keer Anne-Claire 😊

 6. Anne-Claire heeft magische handen!
  Ze lijkt intuïtief te weten wat je nodig hebt.
  Ze weet precies de goede plekken aan te pakken en ik voel me op het einde telkens als herboren, helemaal ontspannen en opgeladen.

  De beste ontspanningsmassage ooit, een echte aanrader!
  Bedankt en tot de volgende keer, Anne-Claire!

 7. Een heerlijke ontspanningsmassage bij Anne-Claire gehad. Een heerlijk momentje voor jezelf. Na de massage ben je volledig ontspannen en relaxt. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online