fbpx
Ga naar de inhoud

Moederdag ❤️

  • door

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag? Denk dan eens aan een massage! Een massage is het perfecte cadeau voor iemand die hard werkt, thuis of op haar werk, en die een fijn verwenmoment goed kan gebruiken. Geef haar een mooie cadeaubon van Massage voor U en ze kan zelf een afspraak maken wanneer haar dit uitkomt.

Massage voor Moederdag

Of ze nou een heerlijke, rustgevende ontspanningsmassage wil, of juist een steviger klassieke massage om die stijve schouders of pijnlijke onderrug te verhelpen, ze kan bij ons terecht. Wij hebben een team van mannelijke en vrouwelijke masseurs die voor haar klaar staan en zijn zes dagen per week geopend. In onze praktijk aan de Frambozenweg in Leiden staan we voor haar klaar om haar de ultieme massage te bezorgen. Ze komt als herboren weer terug bij jullie!

Duomassage voor Moederdag

Maar als je helemaal slim bent, neem je er zelf ook één! Boek een duomassage met je moeder, je vrouw of je dochter en laat je tegelijkertijd masseren in onze praktijk. Zo kun je gelijk meegenieten van je eigen cadeau en deel je deze unieke ervaring met zijn tweeën! Kies hieronder een cadeaubon en we sturen deze zo snel mogelijk naar je toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online