fbpx
Ga naar de inhoud

Welkom Genesis!

  • door

Met trots en blijdschap stel ik aan u voor: Genesis! Zij is de nieuwe collega die u fantastische ontspanningsmassages gaat geven. Genesis is een natuurtalent die de vaardigheden van een masseur als vanzelf oppikte, wondermooi contact maakt met haar klanten en met veel zorgzaamheid en liefde haar massages geeft. Neem vooral een keer de kans om haar massages uit te proberen!

Hier stelt zij zichzelf voor:

“Mijn naam is Genesis, ik ben 27 jaar. Op jonge leeftijd merkte ik dat ik aanleg had voor masseren. Toen ik ouder werd, groeide mijn passie en ambitie voor het geven van massages steeds meer. Voor mij is masseren meer dan verschillende technieken kunnen toepassen. Het is contact leggen met het lichaam en de persoon de welverdiende aandacht te schenken. Ik masseer van uit een holistische kijk, dit wil zeggen dat ik niet alleen stil sta bij de fysieke behoeftes maar ook bij de energetische en eventueel de emotionele behoeftes van de cliënt. Waardoor hij of zij zich op meerdere levels gezien en gehoord voelt. 

Door de week volg ik de opleiding Social Work, en tot kort werkte ik in de thuiszorg. Dit heb ik met alle liefde gedaan, alleen merkte ik het laatste jaar dat het me meer energie kostte dan het me opleverde. Masseren laadt mij juist op, dit maakt het plezier dat ik uit het werk haal alleen maar nog groter en zo houd ik energie over voor mijn vele andere hobby’s.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online