Meteen naar de inhoud

Tariefverhoging

  • door

Beste klanten, helaas ben ook ik genoodzaakt om mijn tarieven te verhogen. In verband met de inflatie en de daarbij horende stijgende kosten, zowel zakelijk als privé, verhoog ik mijn prijzen per 1 januari met een gemiddelde van 12%. Tot die tijd zijn de oude prijzen nog geldig, ook voor boekingen die na de jaarwisseling plaatsvinden.

Binnenkort start mijn collega Genesis in mijn praktijk. De prijzen voor haar massages blijven op het oude niveau van 2022.

De nieuwe tarieven kunt u hier raadplegen. Laat het me vooral weten als de tarieven voor u op bezwaren stuiten. Ik ga daarover graag met u in overleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button