fbpx
Ga naar de inhoud

Hij komt, hij komt!

  • door

Nog twee weken en het is weer pakjesavond. Een mooie gelegenheid om die mensen van wie u het meest houdt eens flink te verwennen. Weet u nog niet wat u wil geven? Geef eens een uur vakantie cadeau! Met een massage kan iemand heerlijk een uur wegdromen van het leven van alledag, wordt het lichaam weer zacht en soepel en verminderen spanningsklachten en stress.
Het perfecte cadeau is daarom een massagebon waarmee je zelf een afspraak kan maken voor een fantastische massage. Speciaal voor Sinterklaas krijgt u op onze bonnen 5% korting met de code SINT22. Deze aanbieding is geldig tot 11 december 2022 en geldt niet in combinatie met andere kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online