fbpx
Ga naar de inhoud

4500 massages? Verloting!

Vaste bezoekers van mijn website, praktijk en socials weten dit al. Ik vind het leuk om zo nu en dan een massage weg te geven. Het afgelopen jaar is dit helaas niet gebeurd omdat ik aan het revalideren was van long covid. Langere tijd heb ik maar op halve of minder kracht kunnen werken. Maar sinds een paar weken ben ik weer bijna op volle kracht. Ik ben erg dankbaar voor mijn trouwe, vaste klanten voor hun geduld en mijn nieuwe klanten voor hun vertrouwen.

4500 massages

Ik kwam er achter dat ik ergens volgende week alweer mijn 4500ste massage mag geven. Ongelofelijk om zoveel keer al mensen te hebben mogen helpen met hun spanning of klachten. Ik voel me enorm bevoorrecht dat er zoveel vertrouwen is in mijn massagekunsten. Ik weet nog niet wie de 4500ste massage zal ontvangen, maar die persoon krijgt de massage sowieso gratis aangeboden.

Verloting

Daarnaast leek het me een goede aanleiding om weer eens een massage te verloten. Dus: ken je, of ben je iemand die wel een massage van 60 minuten verdient, meld je aan! Plaats onder dit bericht, op Facebook, Linkedin of Instagram een bericht waarin je iemand of jezelf voordraagt. Vertel waarom die persoon de massage verdient en op zondag 13 november maak ik de winnaar bekend via mijn social media. De winnaar krijgt uiteraard persoonlijk bericht.

Delen? Graag!

Vind je het leuk om dit bericht te delen? Ik ook 😃. Het staat naast op deze website op Facebook, Instagram en Linkedin, dus als je het daar ziet, deel het gerust en met veel dankbaarheid van mijn kant.

2 reacties op “4500 massages? Verloting!”

  1. Hoi Jacco,

    Wat heb je weer geweldig werk verricht vorige week, het enige dat mij helpt zijn jouw massages. Ik heb jouw bericht op facebook gedeeld en mijn dochter Sophie voorgedragen om de massage te winnen. Zij kan het naast haar drukke baan en de voorbereiding op de Ironman wel heel goed gebruiken. Tot woensdag!
    Groet, Desiree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online