fbpx
Ga naar de inhoud

Uitgelicht: Klassieke Massage

  • door

De Klassieke, of Zweedse, Massage is de meest gekozen van al mijn massages. Het is ook een beetje de ik-weet-niet-wat-ik-moet-kiezen-keuze. Dat is helemaal niet erg. Ik vind het zelf ook moeilijk om te bepalen wat ik precies nodig heb als ik mij laat masseren. Graag geef ik mij dan over aan het inzicht van de masseur die mij masseert en in bijna alle gevallen naar alle tevredenheid. 

Een unieke mix

Zoals elke vakman heb ik in de loop van de jaren een routine ontwikkeld die veel waardering oogst. Ik heb flink wat vaste klanten die graag bij mij komen omdat ik de perfecte mix geef van ontspannende, omarmende technieken en diepe en effectieve technieken. Het kan bij een massage best even gevoelig zijn op plekken waar je veel spanning hebt, maar omdat dit wordt afgewisseld met zachtere behandelwijzen , is het een zeer prettige mix voor een massage.

Lichaam en geest

Hoewel een massage natuurlijk gericht is op het lichaam, wordt ook zeker de geest ‘meegemasseerd’. Zoals ik al eerder schreef: elke massage is uniek. Door eerst een gesprek aan te gaan over wat jouw klachten zijn en jouw wensen, heb ik de gelegenheid om mijn massage helemaal aan te passen aan wat jij op dit moment nodig hebt. Soms is dat stevig, soms kalmerend en ontspannend en alles er tussenin kan in dezelfde massage langskomen. En soms/vaak is het nodig om ook de geest te ontspannen. Door ons gesprek, de muziek die speelt, de rustige atmosfeer in mijn praktijk kom je heerlijk tot rust. Zo ontspan je van binnen en van buiten. Kom je snel langs?

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online