fbpx
Ga naar de inhoud

Massage is geen luxe

  • door

Ondanks wat veel mensen blijven zeggen is massage geen luxe. Tenzij je ergens een reservelichaam hebt liggen, zul je het moeten doen met je huidige. En je lichaam doet álles voor je: het draagt je, laat je bewegen, brengt je overal naartoe, laat je de wereld ervaren, proeven, ruiken, voelen, smaken, het onderhoudt je geest zodat jij je druk kan maken over de wereld, je familie, je gezondheid en je werk. Zonder er iets voor terug te vragen. Dan is af en toe een moment van liefde en aandacht toch niet veelgevraagd, toch? Even een moment waarop je lichaam op Nummer 1 staat en het onderhoud krijgt dat het soms zo nodig heeft. Is dat luxe? Nee, jij voelt je er beter door, je lichaam voelt zich er beter door en daardoor heb jij weer meer energie en aandacht voor al het andere. Een #massage is dus een gezondheids- en aandachtsboost. Probeer je partner er maar eens van te overtuigen dat een moment van liefde voor hem/haar/hen een luxe is. Dat is het nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online