fbpx
Ga naar de inhoud

Zwangerschapstafel voor zwangerschapsmassage

  • door

Onze massagetafel is óók uitermate geschikt voor zwangeren! Met een uitsparing voor buik en borsten kun je heerlijk op je buik liggen en de massage ondergaan. Niks op je zij liggen waardoor wij je minder effectief zouden kunnen helpen. Bij ons kunnen we écht aandacht geven aan die pijn in je onderrug of schouders. Uiteraard hebben we alle kennis in huis om jou als zwangere te masseren!

Maar ook voor vrouwen die groter geschapen zijn, of bijvoorbeeld geopereerd zijn geweest aan hun borsten is onze tafel geschikt: de aparte uitsparing voor de borsten kan er ook los uit, waardoor je veel comfortabeler ligt dan bij andere massagepraktijken.

“Kan ik hier niet blijven slapen? Ik heb al maanden niet meer op mijn buik gelegen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online