fbpx
Ga naar de inhoud

Jezelf zijn

  • door

Wie kun je anders zijn?

Ik vind je mooi zoals je bent. En het zal me bij een massage echt niet boeien als je: een keer niet je mooiste onderbroek aan hebt, je een stukje bent vergeten bij het scheren, of er gewoon de tijd of zin niet in of voor had, of je wat dikker bent geworden de afgelopen tijd, of je vandaag misschien wat minder gezellig of spraakzaam bent, of je echt even je verhaal kwijt moest en daardoor wat minder kon genieten of tot rust kon komen, je een stressvolle tijd hebt gehad en je het gevoel hebt je te moeten excuseren voor de spanning in je spieren, je vandaag gesport hebt en geen tijd had om te douchen, je je vandaag ergens voor schaamt, je met je verkeerde been uit bed bent gestapt, je het er níet over wilt hebben, je het er alléén maar over wilt hebben, je alleen even stil wil zijn, je vooral wil dat ík stil ben.

Alles is goed. Ik oordeel nergens over en ben blij dat ik je een moment kan bieden waarin jij centraal staat en er ruimte is voor jou en jou alleen. Je kan niemand anders zijn dan jezelf. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online