Meteen naar de inhoud

Verloting: Wie verdient een gratis massage?

  • door

Ik doe mee met de landelijke campagne #masserendoenwesamen! Dit betekent dat ik in de maand mei elke week een gratis massage ga weggeven aan iemand die dat echt nodig heeft. Op deze manier hoop ik, samen met alle andere masseurs, het massagevak in een positief daglicht te zetten.

Echter heb ik nu jullie hulp nodig! Wie kan er volgens jou wel een gratis massage gebruiken? Dit kan een horecaondernemer zijn, een zorgmedewerker, iemand die door corona in financiële problemen is gekomen of wie dan ook.

Tag de persoon (of personen) die een gratis massage heeft verdiend onder dit bericht en leg kort uit waarom jij dit vindt. Aan de hand van de verhalen neem ik contact op met de mensen de gratis massage zullen ontvangen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button