fbpx
Ga naar de inhoud

Introductieaanbieding: 45 minuten voor €35

  • door

We hebben een intensief half jaar achter de rug in Nederland. Alle maatregelen omtrent het coronavirus zijn helaas voorlopig nog de realiteit. Hoe je daar ook tegenover staat, het betekent dat je minder mag en kan worden aangeraakt. Terwijl het voor je welzijn zo ontzettend belangrijk is om aangeraakt te worden!

Aanraking is goed voor je. Wetenschappelijk onderzoek, maar ook gewoon menselijke intuïtie, zeggen dat aanraking voordelen heeft. Aanraking helpt je om stress te verminderen. Het vergroot je verbondenheid met anderen. Ook vermindert het depressie en angsten. Het verlaagt je bloeddruk en nog veel meer!

Massage is de perfecte vorm voor een extra portie aanraking. Massage mag (onder voorwaarden) gewoon gegeven worden van het RIVM en het helpt je niet alleen met bovenstaande zaken. Massage helpt je om spanningen te verminderen, zowel fysiek als mentaal. Een uurtje rust op een massagetafel doet je een wereld van verschil. Je voelt je gegarandeerd beter.

Als je op zoek bent naar een heerlijke, professionele en ontspannende massage in Leiden, zoek dan niet verder. Onze praktijk is gevestigd aan de Frambozenweg 39, vlak bij Leiden Lammenschans. Wij geven zowel stevige, diepe massages voor als je last hebt van spierspanning als zachte, ontspannende massages voor als je last hebt van stress. Als je het nodig hebt, mixen we die twee tot de perfecte combinatie.

Introductieaanbieding

Voor nieuwe klanten geldt momenteel dat de eerste massage van 45 minuten slechts €29 kost. Zo kun je voor een klein bedrag kennismaken met onze massages en kun je kijken of het iets voor je is. Deze aanbieding was eerst tijdelijk, maar is nu permanent. Als je iemand naar ons doorverwijst, heb je recht op een extra keer deze aanbieding!

Je kunt online boeken via deze pagina of via het menu hieronder, maar je kunt mij ook bellen op 06-24120264 of whatsappen via deze link.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online