fbpx
Ga naar de inhoud

Nieuwe ruimte op De Framboos, introductieaanbieding

  • door

massage, praktijkruimte, framboos, nieuwe ruimte

Na jaren massages bij mensen thuis te hebben gegeven, heb ik nu sinds 1 september een eigen praktijkruimte om massages te geven. Ik ben nu gevestigd in De Framboos, aan de Frambozenweg 39 in Leiden. Ik ben er superblij mee, want het betekent voor mij veel minder gesleep met spullen om mij klaar te maken voor een massage. Ik kan nu gewoon de de nieuwe ruimte binnenkomen, een paar voorbereidingen treffen en klanten ontvangen, in alle ontspanning.

Ik heb ook heel veel plezier gehad in het inrichten. Het is superleuk om meubeltjes, posters en andere details bij elkaar te zoeken die ervoor zorgen dat een ruimte warm, verwelkomend, functioneel en prettig is voor zowel mij als masseur als natuurlijk de klanten die voor een massage komen. Ik ben zelf heel tevreden met het resultaat. Leuk is dat ik nu ook weer makkelijker hotstonemassages kan geven en zwangerschapsmassages met een speciale zwangerschapsmassagetafel.

Bovendien heb ik er nog een nieuwe mogelijkheid bijgekregen: er kunnen ook andere mensen in de ruimte werken. Omdat ik zelf natuurlijk niet 24 uur per dag, zeven dagen per week werk, zijn er best wat uren dat mijn ruimte leeg staat. Dat vind ik zonde, en ik weet uit ervaring dat er best wel wat masseurs zijn die het prettig vinden om te werken in een ingerichte ruimte. Daarom heb ik een collega masseur gevonden die óók te boeken is onder de naam van Massage voor U in mijn praktijkruimte. Haar naam is Franci Overdevest en ze is een getalenteerde masseur die hele fijne en mooie massages geeft.

Introductieaanbieding

Mijn bestaande klanten hebben allemaal al kennisgemaakt met mijn nieuwe ruimte, maar er is nog plek voor nieuwe klanten. Daarom geldt er tot 1 april 2020 een introductieaanbieding voor het eerste bezoek. Iedereen die wil komen kennismaken met mijn of Franci’s massages, kunnen voor €29 een massage van 45 minuten boeken. Ben je al een bestaande klant, en verwijs je een klant naar ons door, dan krijg je 15% korting op je eerstvolgende massage.

Je kunt online boeken via deze pagina, maar je kunt mij ook bellen op 06-24120264 of whatsappen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBoek direct online