Met ingang van 1 maart ga ik een samenwerking aan met Salvador Massage Services en kan ik mijn massages ook aanbieden in de praktijkruimte aan de Doezastraat 29A in Leiden. In deze nieuwe ruimte ben ik van alle gemakken voorzien en kan ik mij nog beter richten op het geven van de beste massages die u nodig heeft. De tarieven voor deze ruimte zijn dezelfde als de massages thuis of op andere locaties.

Korting in de nieuwe ruimte!

Ik ben aanwezig op deze locatie maandag- en vrijdagavond van 20.00-23.00 uur en woensdagochtend van 08.45-12.00 uur. De bereikbaarheid van de locatie kunt u bekijken op de contactpagina. Maar let op! Om de ingebruikname van de nieuwe ruimte te vieren, geef ik 50% korting voor elke eerste behandeling aan de Doezastraat! Deze actie geldt van 1 maart tot en met 12 april 2018. Maak dus snel een afspraak en kom een keer langs op de Doezastraat! *Wegens groot succes is de actie twee weken verlengd tot vrijdag 27 april 2018!

Laden...
nieuwe ruimte Doezastraat
nieuwe ruimte Doezastraat

One thought on “Nieuwe ruimte aan de Doezastraat!

  1. Hoi Jaco

    Van harte gefeliciteerd met deze uitbreiding van je dienstverlening !
    De ruimte ziet er zeer professioneel en comfortabel uit ! Is vast belangstelling voor .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.