valentijnsmassage, massagebon, cadeau, massage

In de maand februari denken we extra aan wie we liefhebben. Een bloemetje, een kaartje, een doos chocolade, het zijn allemaal fijne cadeau’s om te geven op of rond Valentijnsdag. Maar heeft jouw Valentijn ook ontspanning nodig? Al jaren een succesvol product zijn de Valentijnsmassages die ik geef. Geef je geliefde een massage cadeau en zorg dat hij of zij zich een uurtje volledig en totaal kan ontspannen. En als je dan toch bezig bent, waarom geef je jezelf niet ook een Valentijnsmassage? Jij verdient dat toch ook? Immers: “Wie van zichzelf houdt, geeft pas iets kostbaars weg als hij ‘Ik houd van jou’ tegen een ander zegt.”*

Uiteraard mag je ook beide bonnen weggeven of juist zelf gebruiken 😉

Valentijnsmassage extra voordelig!

Daarom zijn de massagebonnen bij Massage voor U deze maand extra voordelig. De tweede bon krijgt u voor 50% van de prijs. De bonnen mogen ingewisseld worden wanneer u maar wilt, en zijn zes maanden geldig. Bestel ze uiterlijk 12 februari, dan krijgt u ze op 14 februari in de brievenbus. Jullie hebben dan alle tijd en ruimte om online te boeken, of telefonisch een afspraak te maken op 06-24120264. De aanbieding geldt tot 28 februari 2018.

*Harrie Jekkers: “Ik houd van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.