2 jaar Massage voor U: verloting!

kerstactie, deel en win, jubileum

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Twee jaar geleden ging mijn website de lucht in en daarmee mijn carrière als masseur. In die twee jaar heb ik bijna 600 uur mogen masseren tot mijn grote plezier, en gelukkig ook dat van mijn klanten. Ik geniet er nog dagelijks van om mensen te mogen helpen met het verhelpen van hun spanningsklachten en ze tevreden, rustig en ontspannen achter te laten. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag blijven doen, maar de eerste twee jaar moet natuurlijk gevierd worden! Dat doen we met een grote verloting.

Verloting

Ik verloot net als vorig jaar weer twee massages naar keuze, één van anderhalf uur en één van een half uur! Als derde prijs verloot ik ook nog een wellnesspakket van Therme met heerlijke lichaamsproducten. Is dat geen leuke kerstverrassing?

En het is mogelijk om via meerdere kanalen mee te doen!

 • Als je hier onder dit bericht op de website je naam zet en je mailadres invoert, maak je één kans.
 • Als je het bericht op Facebook liket en deelt en je zet je eigen naam of die van iemand anders als comment onder het bericht, dan maak je een extra kans. Klik hier voor mijn Facebookpagina.
 • En als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, krijg je een bericht waarop je kunt replyen voor nóg een kans! Klik hier om je te abonneren.

kerstactie, deel en win, jubileum, verlotingJe kan je naam dus drie keer op de lijst zetten van de verlotingen. Dit kan tot zaterdag 23 december 2017 23:59 uur.

De winnaars worden persoonlijk benaderd, en zowel hier op de site als op Facebook wordt deze bekend gemaakt. Wil iemand zijn prijs niet in ontvangst nemen, dan wordt er opnieuw geloot.

(Voorwaarden: de massage wordt bij u thuis gegeven, op maximaal 35 km van Leiden, de massage mag worden gesplitst (wel op dezelfde dag gegeven) of doorgegeven aan derden)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”710″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]

13 reacties op “2 jaar Massage voor U: verloting!”

 1. Ik doe graag mee! Leuke actie en tot nu toe altijd erg genoten van de massages!
  Naast aandacht voor mijn lichaam is er ook aandacht voor mij als persoon. En dat is erg fijn!

 2. Ik doe graag mee, is alweer een tijdje geleden en met alle stress momenteel kan ik wel weer een heerlijke ontspanning gebruiken!

 3. Het lijkt me heerlijk om het zelf te beleven .
  Ik geef ook dagelijks massages en dan mag de masseur zelf ook wel eens genieten .kan niet wachten.
  Gr peet

 4. Therese van der Weijden

  Ok al kon ik niets winnen dan zou ik nog een reactie achterlaten (ik moet bekennen dat ik nog nooit op je website heb gekeken). Jaco jij geeft de beste massages die ik ooit heb gehad en ik ben inmiddels 54 dus heb al de nodige ervaring. de setting dat je thuiskomt is geweldig. Ga zo door.
  grt Therese

 5. Ik doe ook mee voor Shirley. Nadat ze een paar maanden geleden te horen heeft gekregen dat ze niet meer getransplanteerd mag worden, ivm met een andere aandoening, staat haar leven op de kop. Een ontspannende massage zou haar goed doen.
  Mvg,
  Nancy

 6. Beste deelnemers,
  ik wil graag iedereen bedanken voor de overweldigende belangstelling voor mijn actie (en de fijne complimenten voor mijn massagevaardigheden ?). In totaal waren er via alle verschillende kanalen 60 plaatsen waar mensen zich op hadden ingeschreven. Ik heb het lot drie gelukkigen laten trekken en dat zijn geworden: Kimberly Voorthuizen voor 1,5 uur massage, Esy Yasmine voor een half uur massage en Elle Abspoel voor het Therme welnesspakket. Ik wil alle prijswinnaars hartelijk feliciteren met hun prijs en alle deelnemers ondanks het feit dat ze naast de prijzen hebben gegrepen wel een heerlijke kerst en een prachtig oud-en-nieuw toewensen!
  Houd deze pagina in de gaten voor meer verlotingen en acties in de toekomst!
  Met warme groet,
  Jaco de Kruijf
  Massage voor U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.